Ένα selfie video φαίνεται πως ήταν η αιτία της δολοφονίας του Αμερικανού τουρίστα, Μπακάρι Χέντερσον στον Λαγανά της Ζακύνθου.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, Καθημερινή, αιτία για τη δολοφονία του Αμερικανού τουρίστα ήταν ένα selfie video με την 20χρονη Σέρβα, που εργαζόταν στο μαγαζί Στο καρέ του βίντεο που δημοσιεύει η εφημερίδα, η 20χρονη φαίνεται να χαμογελά στον φακό με τον άτυχο Αμερικανό να είναι λίγο πιο πίσω.

Με βάση το ρεπορτάζ της «Καθημερινής», ένας Σέρβος έκανε παρατήρηση στην κοπέλα για το γεγονός ότι φωτογραφίζεται με τον Αμερικανό τουρίστα. Εκείνη τον αγνόησε και λίγο αργότερα η κατάσταση ξέφυγε από κάθε έλεγχο.

Το μπαρ μετατράπηκε σε πεδίο μάχης με τον Χέντερσον να φεύγει τρέχοντας για να γλιτώσει. Ακολούθησε κυνηγητό και τελικά οι κατηγορούμενοι κατάφεραν να πιάσουν τον Αμερικανό σε κοντινό σημείο. Τον έσπρωξαν πάνω σε ένα αυτοκίνητο και στη συνέχεια άρχισαν να τον χτυπούν σε όλο του το σώμα.

Λίγη ώρα αργότερα ο τουρίστας άφησε την τελευταία του πνοή με τις αρχές να ενημερώνονται για το περιστατικό και να περνούν χειροπέδες σε εννέα άτομα εκ των οποίων τα επτά κρίθηκαν προφυλακιστέα.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

 
Top