H είδηση είναι τόσο ενοχλητική που μοιάζει με ψεύτικη. Κι όμως, είναι πέρα για πέρα αληθινή και δείχνει προς τα πού οδεύουν οι χώρες που δεν έχουν το κουράγιο να αντισταθούν στην πολιτική ορθότητα που επιβάλλουν συγκεκριμένοι κύκλοι.

Συγκεκριμένα, τον γάμο ομοφυλοφίλων νομιμοποιεί η Μάλτα και στο πλαίσιο αυτό καταργεί όρους που υποδηλώνουν φύλο, αντικαθιστώντας τους με ουδέτερους.

Με το νομοσχέδιο καταργούνται όροι που παραπέμπουν στα δύο φύλα, όπως είναι «μητέρα», «πατέρας», «husband» (ο σύζυγος) και «wife» (η σύζυγος) και θα αντικατασταθούν από άλλους, ουδέτερους.

Η Μάλτα θα συνεχίσει να ασχολείται με θέματα της LGBT κοινότητας και τις πολιτικές ελευθερίες, ώστε να γίνει πρότυπο για τον υπόλοιπο κόσμο, δήλωσε στο BBC ο πρωθυπουργός της χώρας Γιόζεφ Μούσκατ.

Όπως αναφέρει ο Indepedent, το συγκεκριμένο νομοσχέδιο έχει προκαλέσει αντιδράσεις στη χώρα, με βουλευτές να προτείνουν να διατηρηθούν οι παραδοσιακές αναφορές που αφορούν το φύλο και να προστεθούν νέες ορολογίες.

Προσέξτε τι λένε. Καταργούνται οι έννοιες μητέρα και πατέρας γιατί προφανώς ενοχλούν τους ομοφυλόφιλους. Δεν πρέπει να υπάρχει καμιά διάκριση, όλα χύμα και καμιά αναφορά σε προαιώνιους ρόλους. Μητέρα, πατέρας, έννοιες που πρέπει με κάποιο τρόπο να αντικατασταθούν. Πώς θα λέγονται για να μην προσβληθεί ηLGBTκοινότητα;

Βρε δεν ντρέπεστε υποκριτές που δεν έχετε ούτε ιερό ούτε όσιο. Και που και εδώ στην Ελλάδα κάποιοι φλερτάρουν με τέτοιες ιδέες. Που σκέπτονται πώς θα νομιμοποιήσουν τις υιοθεσίες από ομόφυλα ζευγάρια; Που δεν θα είχαν πρόβλημα να καταργηθεί η μητέρα ή ο πατέρας και να ήταν όλα όπως προστάζει η πολιτική ορθότητα; Που στέλνουν υπουργούς στις γκέι παρελάσεις τάχαμου για να δείξουν πόσο προοδευτικοί είναι;

Να είστε σίγουροι ότι το πείραμα της Μάλτας θα έχει συνέχεια και στην Ελλάδα θα είναι κι αυτή μια από τις χώρες που θα κληθούν να απαντήσουν. Να υπάρχουν οι έννοιες μητέρα και πατέρας ή να τα καταργήσουμε γιατί προσβάλουν αδερφές και λεσβίες;

Τι άλλο θα δουν τα μάτια μας…

antinews.gr


 
Top