Πέθανε σε ηλικία 60 ετών ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ, Κώστας Δόλογλου, ο οποίος είχε υπηρετήσει επί σειρά ετών σε θέσεις ευθύνης τόσο του ιδιωτικού, όσο και του δημόσιου τομέα.

Ο Κώστας Δόλογλου γεννήθηκε το 1957. Ήταν πτυχιούχος του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων και του Τμήματος Στατιστικής του Πανεπιστημίου Πειραιά.

Διετέλεσε ανώτερο στέλεχος της ΔΕΗ (σύμβουλος διοίκησης), γενικός διευθυντής του Οργανισμού Ασφάλισης Προσωπικού ΔΕΗ, αναπληρωτής γενικός διευθυντής του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, με αρμοδιότητα σε θέματα Πολιτικής Εθνικής Άμυνας και Επιτελικού Σχεδιασμού, οικονομικός διευθυντής του Ιδρύματος Κωνσταντίνος Γ. Καραμανλής και έπαρχος Ικαρίας.

Υπήρξε μέλος της Κεντρικής Διοίκησης του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, αντιπρόεδρος του Δημοτικού Γυμναστηρίου Χαλανδρίου και δημοτικός σύμβουλος Χαλανδρίου.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τον θάνατο του Κώστα Δόλογλου

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, για την απώλεια του Κώστα Δόλογλου, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Εκφράζω τη βαθύτατη θλίψη μου για την απώλεια του Κώστα Δόλογλου. Αποχαιρετούμε έναν πιστό μαχητή της Νέας Δημοκρατίας.

Υπηρέτησε την Παράταξή μας από καίριες θέσεις και πρόσφερε στα κοινά από θέσεις ευθύνης, που επάξια κατέκτησε. Διακρινόταν πάντα για το ήθος, την ευγένεια, τη βούλησή του για προσφορά. Στους οικείους του εκφράζω τα ειλικρινή συλλυπητήριά μου».

Συλλυπητήρια ΕυάγγελουΜεϊμαράκη για τον θάνατο του αναπληρωτή διευθύνοντα συμβούλου της ΔΕΗ, ΚώσταΔόλογλου

Συλλυπητήρια για την απώλεια του αναπληρωτή διευθύνοντα συμβούλου της ΔΕΗ και στενού συνεργάτη του, Κώστα Δόλογλου, ο οποίος απεβίωσε σήμερα το πρωί, έστειλε, με δήλωσή του, ο πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Ευάγγελος Μεϊμαράκης.

Η δήλωση του κ. Μεϊμαράκη έχει ως εξής: «Είμαι συγκλονισμένος από την απώλεια του πολυαγαπημένου φίλου, πολύτιμου συνεργάτη και συμμαχητή Κώστα Δόλογλου.

Υπήρξε ακούραστος αγωνιστής της παράταξης, άξιος πρεσβευτής των αρχών και των αξιών της και σε όλη του τη ζωή πορεύτηκε με ήθος, αξιοπρέπεια και εντιμότητα.

Ήταν ένας σπουδαίος άνθρωπος και υπόδειγμα οικογενειάρχη. Η απώλειά του αφήνει ένα μεγάλο κενό σε όλους μας. Τα πιο θερμά μου συλλυπητήρια στη σύζυγο και τα παιδιά του».

Δήλωση του προέδρου της ΔΕΗ, Εμμανουήλ Παναγιωτάκη, για την απώλεια του ΚώσταΔόλογλου

Τη θλίψη και τα συλλυπητήριά του για την πρόωρη και ξαφνική απώλεια του Κώστα Δόλογλου, αναπληρωτή διευθύνοντα συμβούλου της ΔΕΗ εκφράζει, σε δήλωσή του, ο πρόεδρος της Επιχείρησης, Εμμ. Παναγιωτάκης.

«Ο Κώστας Δόλογλου ήταν κόσμημα για την οικογένεια της ΔΕΗ και με τη στάση και τη συνολική προσφορά του υπηρέτησε κατά τον βέλτιστο τρόπο το δημόσιο συμφέρον», τονίζει ο κ. Παναγιωτάκης.

 
Top