Ήταν ένας στοχαστής και του άρεσε να ξεκινά νέες επιχειρηματικές δραστηριότητες, αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή της η οικογένεια του 22χρονος Αμερικανού τουρίστα.

Είδηση στα αμερικανικά ΜΜΕ έχει γίνει η άγρια δολοφονία του 22χρονου Αμερικανού τουρίστα στον Λαγανά Ζακύνθου, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από τους δημοσιογράφους στις ΗΠΑ που καλούν τις ελληνικές αρχές για να μάθουν για τις συνθήκες του φονικού.

Η οικογένεια του 22χρονου Αμερικανού έδωσε γραπτή δήλωση στην ιστοσελίδα mystatesman.com, στην οποία αναφέρει ότι ο Bakari Jaward Henderson είχε έρθει στην Ελλάδα προκειμένου να εργαστεί για τη φωτογράφηση της νέας του συλλογής μόδας.

"Ο Bakari αγαπούσε να περνά τον χρόνο του με την οικογένεια και τους φίλους του. Του άρεσε πολύ να ταξιδεύει και να γνωρίζει κόσμο" αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.

Στην ανακοίνωση της οικογένειας υπάρχουν και δηλώσεις φίλων του 22χρονου. " Ο Bakari ήταν ένας από τους καλύτερους μου φίλους. Ήταν από τα πιο αυθεντικά άτομα που έχω γνωρίσει" σημειώνει ένας από τους φίλους του.

 
Top