Όπως αποκάλυψε πρώτος ο επί των κοινωνικών θεμάτων συνεργάτης του Press-gr, γαμπρός για τρίτη φορά ντύθηκε την Παρασκευή 7 Ιουλίου ο Μιχάλης Γουλανδρής. Ο γνωστός εφοπλιστής παντρεύτηκε την αγαπημένη του, Νένα Παρασκευοπούλου, στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών, στην οδό Στησιχόρου, κοντά στο διαμέρισμά του.

Το μυστήριο έγινε σε κλειστό κύκλο και ο Μιχάλης Γουλανδρής περίμενε στην εκκλησία την αγαπημένη του, αγκαλιά με τον σκύλο του, τον οποίο δεν αποχωρίστηκε ούτε κατά τη διάρκεια της τελετής. Η νύφη φορώντας νυφικό δημιουργίας ξένου οίκου, έφτασε στην εκκλησία συνοδευόμενη από συγγενικό της πρόσωπο. Μετά το τέλος της τελετής, δόθηκε από την αδερφή του γαμπρού, μικρή γαμήλια δεξίωση στο roof garden του αρχοντικού της διαμερίσματος στην οδό Ηρώδου Αττικού.
Ο  Μιχάλης Γουλανδρής και η Νένα Παρασκευοπούλου γνωρίστηκαν πριν από δυο χρόνια στο Ξυλόκαστρο, όπου και παραθέριζε ο εφοπλιστής. Η Νένα Παρασκευοπούλου, στέλεχος της Cosmote,  διατηρεί εξοχικό εκεί καθώς είναι ο τόπος καταγωγής της.
Tις φωτογραφίες δημοσίευσε σήμερα η εφημερίδα Espresso.


 
Top