Επί τροχάδην Νίκος Κλειτσίκας
http://nikosklitsikas.gr/ 

Η δυναστεία των Αγιαδών στη Μπολιβαριανή Δημοκρατία...
Ο ήρωας των...
Θερμοπυλών, ο Λεωνίδας της Σπάρτης από τη δυναστεία των Αγιαδών εμπνέει ακόμη λαϊκούς ηγέτες...
Πως αλλιώς να ερμηνεύσει κάποιος την απάντηση του Μαδούρο στη Φεντερίκα Μογκερίνι,
«Η Φεντερίκα Μογκερίνι λάθεψε χώρα. Νομίζει ότι βρισκόμαστε στο 1809; Όταν λαμβάναμε εντολές από τις ευρωπαίκές αυτοκρατορίες; Η Βενεζουέλα δεν είναι ευρωπαϊκή αποικία. Εδώ κυβερνούν οι Βενεζουελάνοι κι η Βενεζουελάνες»!
Έτσι απάντησε ο πρόεδρος της Βενεζουέλας στο κάλεσμα της Μογκερίνι προς τη Βενεζουέλα για να διακόψει τις εκλογές αντιπροσώπων για τη Συνταγματική Εθνοσυνέλευση, που διεξάγονται σύμφωνα με το Σύνταγμα της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας.
Η Φεντερίκα Μογκερίνη, η ανεπάγγελτη υπάλληλος του 4ου Ράιχ νόμισε ότι απευθύνεται στους δουλικούς υπουργούς των Εξωτερικών της Ε.Ε., που μόλις σήμερα πρόσθεσαν 8 Σύρους επιστήμονες στη λίστα ντροπής του φονικού εμπάργκο εναντίον του λαού της Συρίας και δεν βρέθηκε ένας να διαφωνήσει σ' αυτή την εντολή του 4ου Ράιχ. Ξαναζεσταίνουν τα "χημικά όπλα Άσαντ", γελάει και το παρδαλό κατσίκι αφού ο Άσαντ τους καλεί να διαπιστώσουν οι δυτικές Επιτροπές ποιοι χρησιμοποιούν απαγορευμένα χημικά όπλα. Ευρωπαίοι υπουργοί που θα έπρεπε να δικαστούν ως κοινοί ποινικοί εγκληματίες: Aυτή η Ευρώπη, δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τη χιτλερική Γερμανία...
Αυτή η πληρωμένη απάντηση του Μαδούρο μας φέρνει στο νου τον Εμίρ Κουστουρίτσα:
«Για να προωθήσουν μπροστά τις ιδέες ενός διαφορετικού κόσμου έξω από δεσμεύσεις;
Έμειναν λίγοι...
Νεκρός ο Τσάβες...
Νεκρός ο Καντάφι...
Νεκρός ο Φιδέλ...
Κι η οργή τους θα ξεσπάσει εναντίον του Άσαντ και του Μαδούρο. Και γι' αυτό [τις ιδέες μου] έπαιξα τις Κάννες».

 
Top