Εκτός λειτουργίας βρίσκονται για δεύτερη μέρα, τα φανάρια στην είσοδο της πόλης των Ιωαννίνων, όπως μας ενημερώνει αναγνώστης του enikos.gr, ο οποίος μας έστειλε και τη σχετική φωτογραφία.

Είναι επιτακτική ανάγκη να διορθωθεί άμεσα η βλάβη, καθώς υπάρχει ο κίνδυνος να σημειωθούν τροχαία ατυχήματα. Μάλιστα χθες, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, σημειώθηκε τροχαίο στο οποίο ενεπλάκησαν τρία οχήματα, ενώ τραυματίστηκαν ελαφρά δύο άτομα.

Δείτε τη φωτογραφία:

Το enikos.gr στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: info2@enikos.gr

 
Top