Η κατάσταση με τα σκουπίδια σε ολόκληρη τη χώρα έχει προκαλέσει προβλήματα στην καθημερινότητα των πολιτών, ενώ οι κίνδυνοι για τη δημόσια υγεία, λόγω των υψηλών θερμοκρασιών, αυξάνονται.

Λόγω των κινητοποιήσεων που πραγματοποιούν οι συμβασιούχοι στον τομέα της καθαριότητας, οι Χώροι Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων είναι... άδειοι.

Αναγνώστης του enikos.gr, έστειλε τις παρακάτω φωτογραφίες από τον Χ.Υ.Τ.Α. της Ξερόλακκας στην Αχαΐα, σημειώνοντας: "Μπορεί η Πάτρα να πνίγεται στα σκουπίδια, εμείς όμως, οι κάτοικοι της Ξερόλακκας, έστω και για λίγες ημέρες θα πάρουμε μία ανάσα. Κάτι που, άλλες ημέρες, είναι ακατόρθωτο. Σπάνιες φωτογραφίες με τον Χ.Υ.Τ.Α. Πάτρας άδειο από σκουπίδια".

Δείτε τις φωτογραφίες που έστειλε ο αναγνώστης του enikos.gr:

Αποθήκευσε αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05

Το enikos.gr στηρίζεται στη διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: info@enikos.gr

 
Top