Νέα στοιχεία έρχονται συνεχώς στο φως της δημοσιότητας για την φρικιαστική επίθεση με βιτριόλι που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso ότι οι δυο γυναίκες είχαν βρεθεί να διασκεδάζουν μαζί στα μπουζούκια στο παρελθόν, ο δημοσιογράφος Δημήτρης Καραστεφανής αποκάλυψε στην εκπομπή "Εκτός Γραμμής" του Alpha τους διαλόγους που είχε η 34χρονη Ιωάννα με τον 40χρονο.

Όπως προκύπτει, ο 40χρονος είχε προσπαθήσει να πλησιάσει την Ιωάννα δυο φορές, και τις δυο όμως η 34χρονη τον είχε απορρίψει. Ειδικότερα, στις 26 Νοεμβρίου του 2018 ο 40χρονος είχε στείλει μήνυμα στο facebook στην Ιωάννα που τότε ήταν ταξίδι στη Βαρσοβία και η οποία του απαντάει «Είδες ότι σε διέγραψα έτσι;» Εκείνος την ρωτάει: «Τι σου έκανα και με διέγραψες;» με την 34χρονη να απαντάει «Για σκέψου. Κάποια ανησυχεί για σένα». «Μα δεν μπορώ να καταλάβω για ποια λες. Για ποια κοινή μας γνωστή. Αλλά δεν έχεις κάνει κάτι κακό, ούτε θα κάνεις, ποτέ» ήταν η απάντηση του 40χρονου.

Τον Ιούλιο του 2019 ο 40χρονος εμφανίζεται και πάλι για δεύτερη φορά όμως η Ιωάννα εμφανίζεται κάθετη. "Η Έφη είναι συγχωριανή, φίλη και καλό κορίτσι". Σύμφωνα με τον Alpha, η Ιωάννα είπε ακριβώς το ίδιο στους αστυνομικούς όταν την επισκέφθηκαν στο νοσοκομείο. «Η Έφη είναι καλό κορίτσι, είναι από διπλανό χωριό και απορώ πως την έχετε στην λίστα» ήταν τα λόγια της.

 
Top