Της Λέττας Καλαμαρά

Στα νερά του διεθνούς οργανωμένου εγκλήματος πνίγηκε η κανονικότητα του Κυριάκου Μητσοτάκη εξαιτίας της εμμονής του να εξυπηρετεί τους προωθητές ψυχών από τα παράλια της Μικράς Ασίας ανελλιπώς. Η καταστροφική για τον ελληνισμό συνέχιση της πολιτικής Τσίπρα μετέτρεψε την ελπίδα σε εφιάλτη. Η κερκόπορτα του σύγχρονου ελληνισμού για τον εξισλαμισμό του παραμένει ανοιχτή και ο Έλληνας Πρωθυπουργός αναζητεί εξιλαστήρια θύματα στους Υπουργούς του.

Ο πρώην Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη υπεύθυνος για τη Μεταναστευτική Πολιτική Γιώργος Κουμουτσάκος ουδέν λάθος έπραξε και ουδέν ορθό θα πράξει τώρα ως Αναπληρωτής Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου. Το εθνικό έγκλημα Μητσοτάκη είναι η ανοχή συνέχισης αφίξεων οικονομικών μεταναστών, Ασιατών και Αφρικανών και η άρνηση σφράγισης των συνόρων, όπως έκαναν όλοι οι Ευρωπαίοι ομόλογοί του.

Η περιβόητη φύλαξη συνόρων που επανέλαβε και σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ.Πέτσας είναι ανύπαρκτη, τρανή απόδειξη οι καθημερινές αφίξεις των «εμπορευμάτων» του διεθνούς οργανωμένου εγκλήματος στα νησιά μας χωρίς κανένα εμπόδιο.

Η εθνική υποκρισία Μητσοτάκη στο Μεταναστευτικό τουλάχιστον οφείλει να σταματήσει άμεσα πριν να είναι αργά. Η σκοτεινή Ελλάδα με τις Κυβερνήσεις Τσίπρα και Μητσοτάκη αποτελούν συνεργάτες του σύγχρονου δουλεμπορίου ανθρώπων που αποτιμάται σε δισεκατομμύρια ευρώ από το 2015, οδήγησε σε πτώση της Κυβέρνησης Σαμαρά γιατί αρνιόταν να ανοίξει την Κερκόπορτα, και το χειρότερο όλων εκμαυλίζει συνειδητά τον ντόπιο πληθυσμό στο εύκολο κέρδος και την υποταγή του στο οργανωμένο Κράτος. Παράλληλα απασχολεί τις δομές του Κράτους διαβρωτικά και μακριά από τις πραγματικές ανάγκες του λαού. Τα βραχυπρόθεσμα μερίδια κέρδους των τοπικών κοινωνιών από το δουλεμπόριο ανθρώπων θα ωχριούν μπροστά στην καταστροφή που θα έλθει σύντομα με απόφασή τους. Ήδη τα Νοσοκομεία Λέσβου και Σάμου νιώθουν τις συνέπειες των πολιτικών εγκληματικής αμέλειας πολλών. Το ίδιο ισχύει για τους υπόλοιπους τομείς της οικονομίας και της κοινωνίας.

Η αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης μπορεί να έιναι επιτυχής μόνο όταν θεωρηθεί εθνική απειλή και απαιτεί δυναμικές μεθόδους αντιμετώπισης εξειδικευμένης γνώσης και ισχυρών θεσμών σε πληροφορίες, δυνάμεις και επικοινωνία μαζί με τη Δικαιοσύνη. Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στον νέο Υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου αν και θεωρούμε ότι σύντομα θα βρεθεί σε αδιέξοδο εξαιτίας της πολιτικής Μητσοτάκη. Απευθύνουμε στον νέο Χιώτη Υπουργό το αναπάντητο ερώτημα με την ελπίδα να απαντηθεί ως πρώτο δείγμα ειλικρινούς αποφασιστικότητας.

Πόσους οικονομικούς μετανάστες χωράει η Ελλάδα, τα νησιά και η ενδοχώρα; Ποιος θα κλείσει την Κερκόπορτα του σύγχρονου Ελληνισμού που άνοιξε το γνωστό ανθελληνικό κέντρο των ευπατρίδων; Ποια ελληνική νομενκλατούρα μετά το ΕΣΠΑ καρπώνεται τα δισεκατομμύρια ευρώ σε αντάλλαγμα της υποστήριξης της πολιτικής των ανοιχτών συνόρων;


Με πληροφορίες από: thedayaftergr.blogspot.com
 
Top