Aπό τον Αναστάσιο Κουτσούκο 

Θέμα. Το Ελληνικό, η βάση του Ελληνικού, οι αεροδιάδρομοι ο πύργος ελέγχου είναι αρχαιολογικά μνημεία σύγχρονης ιστορίας και δεν μπορούν να καταστραφούν χάριν του κέρδους ιδιωτών.

Να ερευνηθεί αν έχει τα χρήματα ο επενδυτής, να επενδύσει και πού τα βρήκε λένε πολλοί…

Σε λίγα χρόνια θα χρειαστούμε δεύτερο αεροδρόμιο λένε πολλοί.
Αντί να κατασκευαστούν ουρανοξύστες, να γίνουν μικρά κτίσματα, που θα μπορούσαν να φιλοξενήσουν νοσοκομείο πανεπιστήμιο, γιατί όχι το πρώτο ιδιωτικό Διεθνές πανεπιστήμιο
Ας επενδύσουν στην παιδεία υγεία κλπ..

Έχει τα χρήματα ο επενδυτής να επενδύσει και πού τα βρήκε λένε πολλοί..

Είναι κακό στην άμμο να χτίζεις παλάτια. .. ή ράβε ξήλωνε,,,

Ελληνικό Εξάρχεια παιδεία. Το πρώτο ιδιωτικό Διεθνές πανεπιστήμιο

Το πρόβλημα δεν είναι ένα νέο εμπορικό κέντρο, αλλά να έχουν χρήματα οι πολίτες.

Το Ελληνικό, η βάση του Ελληνικού, οι αεροδιάδρομοι ο πύργος ελέγχου είναι αρχαιολογικά μνημεία σύγχρονης ιστορίας και δεν μπορούν να καταστραφούν χάριν του κέρδους ιδιωτών.
Ας επενδύσουν στην παιδεία υγεία κλπ..

Λάθος ανάπτυξη η καταστροφή. Θα καταστρέψουν ένα έτοιμο αεροδρόμιο για να έρθουν οι ίδιοι, μετά δέκα χρόνια, να το ξανά-φτιάξουν…

Ας αναπλάσουν τα Εξάρχεια και ας μεταφέρουν το Πολυτεχνείο το Υπ. Πολιτισμού στο Ελληνικό λένε πολλοί, να εκτονωθεί η Αθήνα.
Επιβλαβής για το δημόσιο η δήθεν μετατροπή του Ελληνικού λένε οι πολίτες.
Στο Ελληνικό δεν πρέπει να καταστραφούν οι υπάρχοντες αεροδιάδρομοι για πολλούς λόγους....εθνικούς οικονομικούς αρχαιολογικούς, εθνικούς, οικονομικούς, οικολογικούς Είναι επιβλαβής οικονομικά η καταστροφή τους. Σε λίγα χρόνια θα χρειαστούμε δεύτερο αεροδρόμιο λένε πολλοί.

Αντί να κατασκευαστούν ουρανοξύστες, να γίνουν μικρά κτίσματα, που θα μπορούσαν να φιλοξενήσουν νοσοκομείο πανεπιστήμιο, γιατί όχι το πρώτο ιδιωτικό Διεθνές πανεπιστήμιο. Νά μια επένδυση η παιδεία,, που θα φέρει φοιτητές, επιστήμονες, συνάλλαγμα, επενδύσεις και τους νέους, πίσω στην Ελλάδα.

Να ερευνηθεί αν έχει τα χρήματα ο επενδυτής, να επενδύσει και πού τα βρήκε λένε πολλοί…

Είναι κακό στην άμμο να χτίζεις παλάτια. ..

Αθήνα 14.9.2019
 
Top