Έσπασε τη λεκάνη του ο οδηγός – Πως σώθηκε! (ΦΩΤΟ «ALERT») 

Ρεπορτάζ: Μπέττυ Γιάννα
Τρομερό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τη Δευτέρα (5/08/19) στις 6.00 π.μ στη συμβολή Υμηττού και Χίου στη Καισαριανή.
Όπως κατέγραψε το «alerttv.com.gr» το Ι.Χ επιβατικό αυτοκίνητο βρισκονταν στον ανερχόμενο δρόμο της Υμηττού στο φανάρι όπου δεν επιτρέπεται να στρίψεις αριστερά. Αντί λοιπόν το Ι.Χ να συνεχίσει ευθεία, έστριψε παρανόμως αριστερά και συγκρούστηκε με τον δικυκλιστή που ανέβαινε εκείνη την ώρα την λεωφόρο Υμηττού στο ύψος της Καισαριανής.

Η μηχανή καρφώθηκε στο πίσω μέρος του Ι.Χ με αποτέλεσμα ο οδηγός να εκτοξευθεί αρκετά μέτρα μακριά στην άσφαλτο. Για καλή του τύχη ένα ασθενοφόρο περνούσε τυχαία εκείνη την ώρα από το σημείο, σταμάτησε και αμέσως τον μετέφερε στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με πληροφορίες του «alerttv.com.gr» ο 40χρονος τραυματίας έσπασε τη λεκάνη του και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Στο σημείο βρέθηκε από την πρώτη στιγμή η τροχαία. Ο 70χρονος οδηγός του Ι.Χ ήταν σοκαρισμένος για το τροχαίο που προκάλεσε και δεν μπορούσε να πιστέψει πως έστριψε αριστερά αφού από το σημειο περνάει σχεδόν κάθε μέρα. Οι αστυνομικοί της τροχαίας του έκαναν αλκοτέστ αλλά ο ηλικιωμένος δεν βρέθηκε υπό την επήρεια αλκοόλ.
https://www.alerttv.com.gr/%cf%80%ce%b1%ce%b3%cf%89%cf%83%ce%b1%ce%bd-%ce%bf%ce%b9-%ce%bf%ce%b4%ce%b7%ce%b3%ce%bf%ce%af-%cf%84%ce%bf-%cf%80%cf%81%cf%89%ce%af-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%83%ce%b1%cf%81%ce%b9/
 
Top