Συγγενείς και φίλοι του 19χρονου που έχασε τη ζωή του όταν καταπλακώθηκε από μπασκέτα στο γήπεδο στη Δασκαλόπετρα της Χίου βρέθηκαν στο σημείο της τραγωδίας.

Άφησαν λουλούδια, μία εικόνα και άναψαν ένα καντήλι στη μνήμη του αδικοχαμένου 19χρονου. Μία φίλη του άφησε ένα σημείωμα θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να του πει το δικό της αντίο.

“Μας κοιτάς από ψηλά με τα λευκά φτερά σου. Η νιότη σου θα μείνει αιώνια και θα είσαι ήδη από τώρα στην Βασιλεία Του. Δεν πονάς. Δεν κλαις. Δεν κρυώνεις. Μας ζητάς μια προσευχή κι εσύ θα μεσιτεύεις για όλους μας πάνω απ’ τον γαλάζιο ουρανό. Στα πόδια της αφρισμένης θάλασσας οι άγγελοι ψάλλουν και υμνούν και στοργικά σε οδηγούν στους ανθισμένους κήπους του Παραδείσου. Λάμπουν τα μάτια, χτυπάει η καρδιά, ποθεί η ψυχή. Είσαι κοντά Του”, έγραψε, σκορπώντας ρίγη συγκίνησης.

Ο άτυχος 19χρονος βρισκόταν για διακοπές στη Χίο μαζί με τέσσερις φίλους του. Σύμφωνα με το chiosnews.com, θα έπαιρναν το βραδινό λεωφορείο για να πάνε στη πόλη της Χίου ωστόσο το έχασαν για λίγα λεπτά και έτσι αποφάσισαν να παίξουν μπάσκετ, έως ότου έφτανε στην περιοχή της Δασκαλόπετρας ένας γνωστός τους για να τους μεταφέρει στην πόλη.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα ο 19χρονος αποφάσισε να κάνει ένα κάρφωμα στη μπασκέτα, το οποίο αποδείχθηκε μοιραίο για τη ζωή του.

Πηγή πληροφοριών/ΦΩΤΟ: chiosnews.com, ΕΡΤ

 
Top