Με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες περιέγραψε στο δελτίο ειδήσεων του ΟPEN η Αγάπη Κόμη τις τραγικές στιγμές που έζησε πριν από τρία χρόνια στην Κοζάνη όταν ο γιος της , σε ηλικία 5 ετών, βρήκε φρικτό θάνατο μετά την επίθεση που δέχθηκε από οκτώ ροτβάιλερ στο σπίτι ενός 72χρονου.
Η μητέρα μαζί με τον σύντροφό της και το άτυχο παιδί , είχαν πάει στο φιλικό σπίτι για το πασχαλινό τραπέζι και ο 5χρονος τότε Στάθης είχε βγει στην αυλή για να παίξει.
Τα ροντβάιλερ επιτέθηκαν στο παιδί, η μητέρα του έσπευσε να το σώσει, αλλά δεν τα κατάφερε.
«Ήταν ένα μαύρο σύννεφο πάνω από το παιδί μου. Προσπαθούσαμε να του σώσουμε τη ζωή, αλλά αυτά συνέχιζαν να το δαγκώνουν», δήλωσε η τραγική μητέρα Αγάπη Κόμη.
O ιδιοκτήτης των οκτώ ροντβάιλερ συνελήφθη και την περασμένη εβδομάδα κλήθηκε να καθίσει στο εδώλιο για δολοφονία από αμέλεια. Η δίκη αναβλήθηκε για τον Μάρτιο του 2020.
«Δεν ακούστηκε μία συγγνώμη ποτέ από αυτούς τους ανθρώπους» λέει η μητέρα του άτυχου παιδιού.
Ο 72χρονος ιδιοκτήτης των σκύλων κατηγορεί τη μητέρα πως εκείνη ελευθέρωσε τα ροντβάιλερ, για να σκοτώσουν το παιδί της και να πάρει αποζημίωση. «Αυτά τα πράγματα δεν στέκουν σε καμία ανθρώπινη λογική» δήλωσε ο δικηγόρος της .
Να σημειωθεί πως πριν από ένα χρόνο το δικαστήριο επιδίκασε ως αποζημίωση στη μητέρα το ποσό των 150.000 ευρώ. Χρήματα, που όπως λέει η ίδια, ακόμα δεν έχει λάβει.
 
Top