Στη φυλακή οδηγήθηκε ο φερόμενος ως αρχηγός του κυκλώματος μαστροπείας που εξαρθρώθηκε από την Αστυνομία μαζί με άλλους τρεις συγκατηγορουμένους του, μετά την απολογία τους στον ανακριτή.

Η προσπάθεια του 48χρονου φωτογράφου να πείσει ότι ουδεμία σχέση έχει με όσα του καταλογίζονται, δεν έφερε αποτέλεσμα καθώς, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, κρίθηκε προφυλακιστέος.

«Δεν παραπλάνησα κανέναν. Οι περισσότερες κοπέλες ήταν Ελληνίδες, άλλες φοιτήτριες οι οποίες πριν ξεκινήσουν να εκδίδονται είχαν βγάλει σε μένα γυμνές φωτογραφίες και βίντεο που είχα αναρτήσει στο σχετικό site με τη ρητή συναίνεσή τους, χωρίς ίχνος παραπλάνησης ή εξαπάτησης όσον αφορά την δραστηριότητά τους», φέρεται να υποστήριξε στον ανακριτή ο 48χρονος κατηγορούμενος.

Απαντώντας σε «βροχή» ερωτήσεων ανακριτή και εισαγγελέα, ο φερόμενος ως αρχηγός του κυκλώματος αρνήθηκε ότι εξανάγκασε ή εκβίασε τις κοπέλες να έχουν ερωτικά ραντεβού επί πληρωμή, ισχυριζόμενος πως… γνώριζαν τι έκαναν.

«Από την πρώτη στιγμή ο σκοπός της εργασίας τους ήταν ξεκάθαρος και στις περισσότερες περιπτώσεις, όπως και σε αυτή της ανήλικης, κανένα από τα φερόμενα ως «θύματα» δεν απαντούσε άμεσα αν δέχεται ή όχι, στον τομέα τόσο της φωτογράφισης όσο και στην πραγματοποίηση στην συνέχεια ερωτικών ραντεβού».

«Τσουχτερές» τιμές για την ώρα του ραντεβού

Οι τιμές που χρεώνονταν για τα ραντεβού ήταν ανάλογα με τις… παροχές. Σύμφωνα με τη δικογραφία, το κύκλωμα έκλεινε 30 ωριαία ραντεβού την ημέρα τα οποία χρέωνε τουλάχιστον 140 ευρώ την ώρα. Και αυτό γιατί, η «ταρίφα» δεν ήταν σταθερή αφού καθοριζόταν από πολλούς παράγοντες.

Ενδεικτική είναι η τηλεφωνική συνομιλία μεταξύ των κατηγορουμένων.

Κατηγορούμενος 1: Έλα ρε τι έγινε; Σε ξύπνησα;

Κατηγορούμενος 2: Όχι, όχι

Κατηγορούμενος 1: Πουλάκι μου η μικρή είναι κάτω σ’ εσένα ε;

Κατηγορούμενος 2: Ναι.

Κατηγορούμενος 1: Πήγαινε ξύπνα τη να φάει τίποτα, να πιει κανα καφέ γιατί 18.30 πρέπει να φύγει. Έχει στις 19.00 ραντεβού.

Σε μία άλλη τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ κοπέλας και κατηγορουμένου αναφέρεται:

Κοπέλα: Να σε ρωτήσω κάτι; Εμένα η 1 ώρα είναι 160, ωραία; Το δίωρο γράφει 300.

Κατηγορούμενος: Ναι, το αφαιρούμε από εμάς. Εντάξει;

Κοπέλα: Α, το αφαιρείς από το… α! Εγώ παίρνω.

Κατηγορούμενος: Έγινε, κανονικά.

Κοπέλα: 90 και 90 κανονικά.

Κατηγορούμενος : Έγινε, έγινε. Έλα…

Κοπέλα: Α, εντάξει, όπως μου το είχε πει η Άννα.

«Μας ξεγέλασε η μαθήτρια»

Μεταξύ των γυναικών που εκδίδονταν ήταν και μία 17χρονη μαθήτρια λυκείου, η οποία όμως, όπως ισχυρίζεται ο κατηγορούμενος, του είχε παρουσιαστεί ως ενήλικη.

«Η ανήλικη εξετάστηκε από ψυχολόγο όπως προβλέπει η διαδικασία, έδωσε κατάθεση στην οποία περιγράφει ότι «ξεγέλασε» τον φερόμενο ως αρχηγό ότι είχε συμπληρώσει τα 18 στις 15 Δεκεμβρίου του 2018. Είπε ψέματα. Η φωτογράφισή της έγινε τον Ιανουάριο όταν κατά τα λεγόμενά της δεν ήταν ανήλικη. Δεν θα μπορούσε να το ξέρει ο κατηγορούμενος», δήλωσε ο συνήγορος του κατηγορουμένου Αντώνης Παπαδόγιαννης.

Από τους συνολικά 14 κατηγορουμένους οι 10 αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους, ενώ στην υπόθεση κατηγορούνται άλλα 11 άτομα που δεν έχουν συλληφθεί.

Πηγή: dikastiko.gr

 
Top