Οι περισσότερες από τις κυκλικές πέτρινες δομές εθεωρήθησαν στο παρελθόν ως ερείπια από προηγούμενες κοινότητες που ζούσαν στην Αφρική. Αλλά οι πέτρινες κατασκευές, από χαλαζία, σηματοδοτούν ένα πλέγμα αρχαίων δρόμων, πιθανές γεωργικές εκτάσεις και το σημαντικότερο: χιλιάδες ορυχεία χρυσού! Δείχνουν ότι κάποια αρχαία κοινότητα, είχε πιθανώς προηγμένη «ηχητική» τεχνολογία, για την εξόρυξη βαρέων πετρωμάτων και χρυσού!

Οι «πέτρινοι οικισμοί» καλύπτουν το μεγαλύτερο μέρος της νότιας Αφρικής, δυτικά του λιμένος του Μαπούτο / Maputo, της πρωτεύουσας της Μοζαμβίκης (η οποία ευρίσκεται στον Ινδικό Ωκεανό), σε μια απομακρυσμένη περιοχή 150 μίλια εσωτερικά.

Μια ανασκαφή αρχαιολογικών ερειπίων μιας αρχαίας πόλεως καλύπτει, πιθανόν 1.500 τετραγωνικά μίλια! Επιστήμονες και αρχαιολόγοι που μελετούν την περιοχή εκτιμούν ότι αυτό είναι μέρος ενός ακόμα μεγαλύτερου πλέγματος, ίσως 10.000 τετραγωνικών μιλίων, ηλικίας από 160.000 έως 200.000 χρόνων!

Οι εντόπιοι αγρότες είχαν υποθέσει ότι όλα αυτά τα πρότυπα γλυπτικής στην πέτρα έγιναν από αυτόχθονες αφρικανικούς λαούς κατά το παρελθόν και ποτέ δεν έκαναν τον κόπο να ελέγξουν την αρχαιολογική τους σημασία…

Όπως έχω ξαναγράψει… τα εγχειρίδια της ιστορίας μπορεί και πρέπει σύντομα να ξαναγραφούν…

Δείτε το Βίντεο... «200,000 Year Old Ancient Technology That Indicates The History Books Are Wrong»:


arxeion-politismou.gr

 
Top