Αναστάτωση προκλήθηκε στο δικαστικό Μέγαρο Λάρισας. Λίγο πριν ξεκινήσουν οι εκδικάσεις των υποθέσεων στο Πταισματοδικείο, η αίθουσα έκλεισε καθώς προκλήθηκε τρόμος από την πτώση σοβάδων από το ταβάνι και υπήρχε κίνδυνος το φαινόμενο να συνεχιστεί.

«Δεν μας εξέπληξε το νέο περιστατικό» ήταν η πρώτη αντίδραση της προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας κ. Νικολέτας Μπασδέκη. «Το κτίριο είναι παλιό, ανεγέρθη τη δεκαετία του 1970 και από τότε δεν έχουν γίνει ανακατασκευές ή επιδιορθώσεις παρότι χρίζει πολλών παρεμβάσεων».

Πριν λίγο χρονικό διάστημα μάλιστα, προκλήθηκε μεγάλη αναστάτωση από την πτώση μαρκίζας στην κεντρική είσοδο του μεγάρου και από θαύμα δεν υπήρξαν θύματα. Επίσης, προβληματισμό προκάλεσε η εμφάνιση βοθρολυμμάτων στο χώρο του Ειρηνοδικείου.

«Έχουμε καταθέσει υπόμνημα προς τον Υπουργό Δικαιοσύνης από τον περασμένο χρόνο με τις παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν στο κτίριο, αλλά ακόμη δεν έχουμε λάβει καμία απάντηση ή αντίδραση» τόνισε η κ. Μπασδέκη μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ Λάρισας.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ

 
Top