Σύμφωνα με το eReportaz, σάλο έχει προκαλέσει μία υπόθεση μαστροπείας που έρχεται στο φως με πρωταγωνίστρια μια 27χρονη πρώην εστεμμένη σε καλλιστεία, με το όνομα Νάνσυ Πίττα.

Διαβάστε αυτούσιο το άρθρο του eReportaz για τη Νάνσυ Πίττα:

«Μετά την αξιοποίηση πληροφοριών που είχε η ΕΛ.ΑΣ. για τη δράση δύο γυναικών στη Λάρισα, στήθηκε η παγίδα και συνελήφθη τόσο η ίδια όσο και η γυναίκα που την εξέδιδε.

Ο αστυνομικός έκλεισε ραντεβού με την 27χρονη μέσω της 44χρονης μαστροπού της και μετέβη στον προκαθορισμένο χώρο συνάντησης, ώστε να συνευρεθεί ερωτικά με την 27χρονη. Μετά την καταβολή του χρηματικού ποσού, το οποίο ήταν προσημειωμένο, ακινητοποιήθηκαν οι δύο γυναίκες.

Σε βάρος της 44χρονης ασκήθηκε δίωξη για μαστροπεία, ενώ σε βάρος της 27χρονης σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί εκδιδόμενων προσώπων. Όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα της αστυνομίας, η γυναίκα προήγαγε στην πορνεία την 27χρονη, έναντι χρηματικού αντιτίμου.

Μάλιστα, η 44χρονη είχε συγκεκριμένο κινητό τηλέφωνο, το οποίο χρησιμοποιούσε για να κλείνει τα ερωτικά ραντεβού της 27χρονης, τα οποία κανονίζονταν κάθε Τετάρτη με ταρίφα τα 500 ευρώ την ώρα. Η πρώην εστεμένη αφέθηκε προσωρινά ελεύθερη.

Ποια είναι η 27χρονη Νάνσυ Πίττα;

Η 27χρονη Θεσσαλονικιά Νάνσυ Πίττα έχει σπουδάσει γεωπόνος. 

Έχει ύψος 1.83μ. και ομολογουμένως είναι μια όμορφη γυναίκα.

Στα προσωπικά της προφίλ στο instagram και το facebook αρέσκεται να ανεβάζει προκλητικές φωτογραφίες που δεν αφήνουν και πολλά στη φαντασία των αντρών (ενίοτε και γυναικών). Κάποιοι αντιδρούν όπως χαρακτηριστικά η συγκεκριμένη που έβαλε πρόσφατα το πιο κάτω σχόλιο:

Το 2016 αναδείχθηκε τρίτη σε διαγωνισμό ομορφιάς, ενώ την περασμένη άνοιξη συμμετείχε σε ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα reality show της ελληνικής τηλεόρασης που παρουσίασε ο Ant1. Κατάφερε από την πρώτη στιγμή να προκαλέσει με την εμφάνισή της. 

Μετά το reality οι «μετοχές» της ανέβηκαν στην εγχώρια showbiz και άρπαξε την ευκαιρία να κάνει την καλή βγάζοντας εύκολα χρήματα, αφού το κασέ της λόγω της εμφάνισής της στην τηλεόραση ανέβηκε κατακόρυφα. 

Οι γνωρίζοντες ξέρουν ότι οι συνοδοί πολυτελείας που είναι «ανώνυμες» μετά βίας ξεπερνούν τα 250 ευρώ για κάθε συνάντηση. «Γάτα» όμως αποδείχθηκε και η 44χρονη που έκανε το «μανατζάρισμα» της, ενώ γίνονται έρευνες για το αν έχει ξαναπασχολήσει τις Αρχές ως μαστροπός.

Δείτε φωτό της 27χρονης Νάνσυς Πίττα:







 
Top