Αυτός ο αλητάμπουρας έχει το θράσος να διεκδικεί την ψήφο των Ελλήνων της Θεσσαλονίκης. Ονομάζεται Μανώλης Λαμτζίδης και κατεβαίνει υποψήφιος Δήμαρχος στην Καλαμαριά, υποστηριζόμενος από ποιο κόμμα λέτε; Από τον ΣΥΡΙΖΑ, φυσικά!
Με θράσος χιλίων πιθήκων, καλεί τον... κόσμο στην εκδήλωση του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου στο Παλαί Ντε Σπορ.
 ποια γλώσσα γράφει. Στην Σκοπιανο-Βουλγαρική γλώσσα!!!! Κι ακόμα χειρότερα, την Θεσσαλονίκη την αναφέρει με την σκοπιανή ονομασία της (Солун).Προσέξτε πως δηλώνει την διεύθυνσή του, ο αλήτης. Όχι Τσιμισκή 5, Θεσσαλονίκη, αλλα...Цимиски 5, 54625 гр. СолунΑκόμα και την Τσιμισκή την γράφει στα σκοπιανά (Τσίμσκι).Καταλάβατε τώρα, τι έχουν υπογράψει στις Πρέσπες, οι αχρείοι; Παράδοση της Θεσσαλονίκης μας στους Σκοπιανούς υπέγραψαν! Γι’ αυτό και την αποκαλούν με την σλαβική της ονομασία.Δεν είναι μόνο ο Λαμτζίδης. Είναι όλοι τους! Απλά, ετούτος εδώ δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά του για το μεγάλο τους ..επίτευγμα. Κοντά έναν αιώνα το παλεύουν... Τα κατάφεραν τελικά! Και είναι τόσο υπερήφανοι γι’ αυτό, όπως οι πουτάνες που δεν μπορούν να κρυφτούν. Ηδονίζονται όταν αποκαλούν τη Θεσσαλονίκη Солун! Ηδονίζονται για την νίκη τους: Τους νικήσαμε τελικά, τους κωλοέλληνες! Τους την πήραμε την πόλη! Και τώρα θα βγάλουμε και τους Δημάρχους μας εκεί, να την εξουσιάζουμε απόλυτα!!!Καλώ τους Καλαμαριώτες να τον περιλάβουν αναλόγως αυτόν τον «κύριο». Το «μαύρισμα» στις εκλογές είναι το λιγότερο. Ξαποστείλτε τον, τον καργιόλη! Εξοστρακίστε τον από την πόλη σας. Κι αυτόν και ολόκληρο το προδοτικό ασκέρι που τον περιβάλλει.Άι σιχτίρ πια με δαύτους!Και, για να τους το πω και στη γλώσσα τους: отидете в ада!!!

 
Top