Κι ενώ το Ισραήλ συνέχισε και σήμερα τον εντατικό βομβαρδισμό της Λωρίδας της Γάζα 100 πύραυλοι σε 40′ εκτοξεύθηκαν από τους Παλαιστίνιους της Χαμάς και έπληξαν διάφορες περιοχές στο Ισραήλ.

Ένα λεωφορείο μεταφοράς στρατιωτικού προσωπικού στοχεύθηκε μ΄ έναν πύραυλο έγινε ολοκαύτωμα υπάρχουν 19 νεκροί και σοβαρά τραυματίες Ισραηλινοί στρατιώτες ανατολικά της Jabalia.

Η κοινή αίθουσα επιχειρήσεων των παλαιστινιακών ομάδων της Λωρίδας της Γάζα ανακοίνωσε : οι Μουτζαχεντίν ήταν σε θέση να στοχεύσουν με έναν Kornet πύραυλο,ένα λεωφορείο που μετέφερε διάφορους στρατιώτες στην περιοχή , ανατολικά της Jabalia, και οδήγησε στον άμεσο τραυματισμό και το θάνατο και όσων ήταν μέσα σε αυτό. »O ισραηλινός στρατός λέει πως ένα λεωφορείο χτυπήθηκε από τη Λωρίδα της Γάζα καθώς ηχούν σειρήνες στο Νότο του Ισραήλ » αναφέρει το abc.

Για 2 Παλαιστίνιους νεκρούς που σκοτώθηκαν σήμερα από τους ισραηλινούς βομβαρδισμούς στη Γάζα μιλούν τα παλαιστινιακά μέσα. Βίντεο δείχνουν μετακινήσεις ισραηλινών τανκ προς τη Γάζα επίκειται επιχείρηση.

Η Τσαχάλ ανακοίνωσε πως 200 ρουκέτες έπεσαν από τη Γάζα στο Ισραήλ σήμερα το βράδυ και ότι οι σειρήνες εξακολουθούν να ηχούν μέχρι και τώρα. Ο ισραηλινός στρατός αναφέρει μόνο πως κάηκε το λεωφορείο δεν το χαρακτηρίζει στρατιωτικό και δείχνει την εικόνα του ενώ πυρακτώνεται.

Ισραηλινός στρατός: χτυπήσαμε πάνω από 70 στόχους στη Γάζα.


dimpenews.com

 
Top