Αδυναμία ... στα γλυκά και τη μαγειρική είχαν τα μέλη του κυκλώματος ναρκωτικών που εξαρθρώθηκε από την ΕΛ.ΑΣ καθώς στην προσπάθειά τους να καμουφλάρουν τις αγοραπωλησίες ναρκωτικών δέχονταν από τους πελάτες τους παραγγελίες για ...τούρτες, κέικ και σουβλάκια.

Σύμφωνα με τις καταγεγραμμένες συνομιλίες, σε αρκετές περιπτώσεις οι πελάτες εξέφραζαν παράπονα για την ποιότητα των προϊόντων, ενώ σε άλλες τα αποθέωναν χαρακτηρίζοντάς τα ''δυναμίτη", ''εργαλεία'', και ''βομβαρδιστικά Τόμαχοκ''.

Σε δημοσίευμα της εφημερίδας ''ESPRESSO'', καταγράφεται ο διάλογος μεταξύ ενός εκ των κατηγορουμένων αστυνομικών με συγκατηγορούμενό του, ο οποίος εμφανίζεται ενθουσιασμένος από την παραγγελία που έλαβε.

Όμως, στις απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες φαίνεται ότι συχνά γίνονταν αποδέκτες δυσαρέσκειας όταν δεν ικανοποιούσαν τους πελάτες.

Ωστόσο, αποκαλυπτικός είναι ο διάλογος ανάμεσα σε μέλη του κυκλώματος για το ρόλο του γιου γνωστού πολιτικού- του ''Ψηλού'', όπως χαρακτηριστικά τον αναφέρουν- όταν η ζήτηση για τα ναρκωτικά είναι μεγάλη και δεν τους φτάνει η ποσότητα που έχουν στα χέρια τους:

"-Κάνε τα, ξέρω γω, πιο μαζεμένα, ρε μ...

-Δεν υπάρχει άλλος, ρε, άλλα δεν καταλαβαίνεις δηλαδή, πολύ πρωτάκουστο τώρα κι αυτό.

-Λες να πάρω τον ψηλό να έχει τίποτα άλλο;

-Παρ'τον, παρ'τον μία. Μπράβο, μπράβο. Πάρε, πες του, πάρε τον κοντό, πες του και έλα να με βρει".

Πηγή: ESPRESSO

 
Top