Σεμινάριο με θέμα «Μπορούμε να συντονιστούμε με την ευτυχία - tune into happiness- στις Σπέτσες το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου»

Η Λένα Καραμανλή -ψυχολόγος ψυχοθεραπεύτρια- οργανώνει στο μαγευτικό νησί των Σπετσών, στο ξενοδοχείο Spetses, τριήμερο σεμινάριο τo Σαββατοκύριακο 28/28/30 Σεπτεμβρίου με θέμα την προσωπική ευτυχία και πως μπορούμε να την κατακτήσουμε.

Μέσα από μια σειρά ομιλιών, παρουσιάσεων και βιωματικών εργαστηριών επιστήμονες έμπειροι ομιλητές θα μας καθοδηγήσουν σε έναν τρόπο διαχείρισης της σκέψης μας.

Μέσα από την μελέτη και την εμπειρία τους θα μας μεταφέρουν το μήνυμα ότι η ευτυχία είναι απόφαση, τρόπος ζωής και εφικτή για όλους!

Στόχος είναι η καλύτερη διαχείριση του άγχους, η εστίαση της προσοχής, η ενσυνειδητότητα , η ανάδυση του καλού μας εαυτού, η δημιουργικότητα, η εσωτερική ισορροπία, η αρμονία ψυχής και σώματος, η πληρότητα και το νόημα της ζωής μας.

Η ψυχολόγος Λένα Καραμανλή -εκπαιδευμένη στην ομαδική και οικογενειακή ψυχανάλυση και ψυχοθεραπεία θα μιλήσει με θέμα : Ένας νέος τρόπος σκέψης

O Dr Ευστάθιος Γκόνος - διευθυντής ερευνών στο ινστιτούτο βιολογίας, φαρμακευτικής χημείας και βιοτεχνολογίας στο εθνικό ίδρυμα ερευνών θα μιλήσει με θέμα : Γενετικός προγραμματισμός η ελεύθερη βούληση;

Ο Κωνσταντίνος Ζερβός - διατροφολόγος Msc στην προαγωγή και αγωγή της υγείας, δημιουργός του προγράμματος ΕΑΤΤ θα μιλήσει με θέμα : Γευματίζω ελευθέρα-τρόπος διατροφής- τρόπος ζωής

Η Ειρήνη Ζερβού- Στεφάνου - ψυχολόγος ψυχοθεραπεύτρια yoga- θα μας μυήσει στο βιωματικό εργαστήριο διαλογισμού, yoga, kunda dance.

O Γιώργος Παπαγεωργίου ψυχολόγος ψυχοθεραπευτής, Msc στην ψυχολογία υγείας, ψυχική φροντίδα θα μιλήσει με θέμα: Γιατί ν’ αλλάξω

H Άννα- Μαρία Παπίρη - MBA, δημοσιογράφος, συγγραφέας, σύμβουλος υγείας και ευεξίας - θα μιλήσει με θέμα : Καθημερινά μονοπάτια προς την ευτυχία.

Ατενίζοντας το γαλάζιο της θάλασσας, θα έχουμε την ευκαιρία να κολυμπήσουμε, να διαλογιστούμε, να κάνουμε yoga δίπλα στη θάλασσα ενώ ο σεφ Μιχάλης Βασιλειάδης θα συνοδεύει γευστικά με ειδικά προσαρμοσμένο menu τo σεμινάριο tune into happiness και ο μουσικός Steve θα μας ταξιδέψει μουσικά με την υπεροχή φωνή και το πιάνο του.

Για περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής για το σεμινάριο tune into happiness στο Spetses hotel τηλ.22980-72602 και [email protected]

 
Top