Tον μπελά της έχει βρει μια γυναίκα στην περιοχή των Πατελών στο Ηράκλειο από έναν αλλοδαπό επιδειξία.
Το μαρτύριο της γυναίκας έχει ξεκινήσει εδώ και 4 μήνες όπου ο νεαρός αλλοδαπός, δύο τουλάχιστον φορές την εβδομάδα την «στήνει» έξω από την επιχείρηση της και επιδεικνύει τα γεννητικά του όργανα.
Σύμφωνα με μαρτυρίες ο εν λόγω επιδειξίας δεν ξεπερνά την ηλικία των 30 ετών είναι εύσωμος, μελαμψός, μετρίου αναστήματος.
Μάλιστα αρκετές είναι οι φορές που δεν διστάζει να αυνανιστεί μπροστά της, αλλά ακόμα και όταν υπάρχουν πελάτες στην επιχείρηση, οι οποίοι και έχουν τρομοκρατηθεί.

Το τελευταίο διάστημα οι επισκέψεις του έχουν γίνει πιο τακτικές με αποτέλεσμα η γυναίκα να ανέβει τα σκαλιά του Αστυνομικού Μεγάρου Ηρακλείου και να καταγγείλει το περιστατικό.Περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια τις κινήσεις του δράστη και έδωσε την περιγραφή του.
Οι αστυνομικοί δεν έχουν καταφέρει να τον εντοπίσουν , έδωσαν όμως οδηγίες στην επιχειρηματία και την συμβούλευσαν να ειδοποιήσει άμεσα το Κέντρο άμεσης δράσης (100) σε περίπτωση που τον ξαναδεί, προκειμένου οι δικυκλιστές της αστυνομίας να φτάσουν γρήγορα στο σημείο και τον συλλάβουν.
Κάτοικοι της περιοχής τον έβγαλαν φωτογραφίες οι οποίες και δόθηκαν στους αστυνομικούς.
 
Top