Ενα πεντάστερο ξενοδοχείο σε ρόδες. Κάπως έτσι θα μπορούσε να περιγραφεί το Volkner Mobil Performance S, το πιο ακριβό όσο και πολυτελές τροχόσπιτο που πρόκειται να δεις ποτέ στους δρόμους αυτού εδώ του πλανήτη.

Ο κομψός κολοσσός έχει μήκος 12 μέτρα, πλάτος 3,85 μ. και ύψος 2,5 μ., διαστάσεις που μεταφράζονται σε 18 τόνους χωρητικότητας, ενώ είναι εξοπλισμένος με ένα 12-λιτρο turbo-diesel κινητήρα 460 ίππων της Volvo.


Στο εσωτερικό του υπάρχουν κουζίνα, σαλόνι, υπνοδωμάτια, μπαρ και living room μεταξύ άλλων, καθώς και υπερσύγχρονες επιλογές ψυχαγωγίας, όπως ένα προτζέκτορας που μετατρέπει σε οθόνη κινηματογράφου το ένα τοίχωμα.

Ένα από τα αδιαμφισβήτητα highlights του όμως είναι το γκαράζ, το οποίο μπορεί να μεταφέρει και ένα ακόμη πολυτελές τετράτροχο.


Η Stephanie Volkner, διευθύντρια της γερμανικής εταιρείας, το Mobil Performance S είναι ένα "πραγματικό σπίτι με ρόδες, με την πολυτέλεια διάχυτη σε κάθε του σημείο, που όμως μπορεί να σε πάει οπουδήποτε".


Όπως εύκολα γίνεται αντιληπτό, ένα τέτοιο όχημα αφορά μόνο πολύ γερά πορτοφόλια, με την τιμή του να ξεκινά από τα €1.470.000. Η κατασκευή του γίνεται κατά παραγγελία και το Volkner Mobil Performance S παραδίδεται στον αγοραστή σε 12 μήνες.

Πηγή

 
Top