Ανδρέας Παπανδρέου ο (πολύ) Β’. Με τον μπαρουφάδικο τίτλο Εθνική Υπηρεσία Διαχείρισης Εκτάκτων Αναγκών ο Αλέξης Τσίπρας επιχειρεί να πείσει ότι πήρε στα σοβαρά τους νεκρούς στο Μάτι. Καλό θα ήτο να ρωτήσουμε τους συγγενείς των νεκρών στη Μάνδρα για να δούμε τι είδους αντιμετώπιση είχαν. Ο γιαλαντζί Ανδρέας (και οι γλωσσοπλάστες του Μαξίμου) ανακοίνωσε λοιπόν τη δημιουργία Εθνικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Εκτάκτων Αναγκών κατά την ομιλία του από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. «Είμαστε αποφασισμένοι να προχωρήσουμε με τόλμη και υπευθυνότητα στις μεγάλες τομές», είπε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.

Με απλά λόγια κατήργησε την “αλάνθαστη” Πολιτική Προστασία με τους 100 νεκρούς!


Ανείπωτη τραγωδία χαρακτήρισε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας τις πυρκαγιές στην Ανατολική Αττική, κατά την επίσκεψή του στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και είπε πως η επίσκεψή του αυτή θα ήθελε να γίνει υπό διαφορετικές περιστάσεις.

Η τραγωδία αυτή, σημείωσε, «στέρησε τη ζωή από συνανθρώπους μας αφήνοντας βαθύ τραύμα στις οικογένειες που έχασαν δικούς τους ανθρώπους. Βαθύ τραύμα στη χώρα. Βαθύ τραύμα σε όλους μας.

Στους πυροσβέστες, στους αστυνομικούς, στους εθελοντές, στους άνδρες και τις γυναίκες της πρώτης γραμμής, που έδωσαν μια σκληρή και άνιση μάχη με τη φωτιά. Και είδαν, παρ’ όλα αυτά, να χάνονται ανθρώπινες ζωές.

Σε όσους έχουν και έχουμε την πολιτική και επιχειρησιακή ευθύνη να διασφαλίζουμε τη ζωή και την περιουσία του κάθε πολίτη».

kourdistoportocali.com

 
Top