Θρασύτατοι ληστές εισέβαλαν λίγο πριν τις 5 τα ξημερώματα της Τρίτης, σε σπίτι στα Βραχνέϊκα στην Πάτρα και χτύπησαν άγρια ηλικιωμένο ζευγάρι για να πάρουν χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα.

Οι δράστες μπήκαν από την πίσω πλευρά του σπιτιού, προφανώς παραβιάζοντας κάποιο παράθυρο και στην συνέχεια αφού ακινητοποίησαν τον 87χρονο και την 78χρονη γυναίκα του, συνταξιούχους του ΙΚΑ, άρχισαν να τους βασανίζουν άγρια για να αποκαλύψουν που είχαν κρυμμένα χρήματα και τιμαλφή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24, που βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στην περιοχή, από τις φωνές του ζευγαριού βγήκαν οι περίοικοι στο δρόμο ανήσυχοι για να πληροφορηθούν τι έχει συμβεί, ενώ άμεση ήταν η κινητοποίηση της Αστυνομίας.

Οι θρασύτατοι ληστές ακούγοντας τις φωνές των γειτόνων τράπηκαν σε φυγή. Περιπολικά της ΕΛΑΣ έστησαν μπλόκα σε παλαιά και νέα εθνική οδό, πραγματοποιώντας έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών. Μάλιστα ο αριθμός τους ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί.

Το ζευγάρι των ηλικιωμένων μεταφέρθηκε με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, καθώς έφεραν πολλά χτυπήματα, ιδιαίτερα. Ο 87χρονος άνδρας είχε χτυπηθεί πολλές φορές στο πρόσωπο ( σύμφωνα με πληροφορίες του Tempo24 , όλοι οι χώροι του σπιτιού ήταν γεμάτοι αίματα).

Πηγή: tempo24news.gr

 
Top