Οι φωτογραφίες από τις μοναχικές διακοπές της οικογένειας Κόκκαλη στην Αντίπαρο μετά την κηδεία του Σωκράτη Τζούνιορ 
Στην Αντίπαρο βρίσκεται η οικογένεια Κόκκαλη, μετά τον αναπάντεχο χαμό του βενιαμίν της οικογένειας Σωκράτη τζούνιορ. Ο Σωκράτης και η Ελένη Κόκκαλη μετά τον θάνατο του γιου τους, βρήκαν καταφύγιο στο ήσυχο νησί των Κυκλάδων, μακριά από τις κοσμικότητες της Μυκόνου όπου διατηρούν σπίτι και συνήθιζαν να περνούν τα καλοκαίρια τους.

Μαζί τους, βρίσκεται και η Δούκισσα Νομικού με τον σύζυγο της Δημήτρη Θεοδωρίδη ...(σ.σ.: γιος της Ελένης Κόκκαλη από τον πρώτο γάμο της, με τον Σάββα Θεοδωρίδη) και τον μόλις λίγων μηνών γιο τους, ο οποίος τούτες τις στιγμές της ανείπωτης θλίψης είναι πηγή χαράς για όλη την οικογένεια!

Ο φακός της εφημερίδας "Espresso" εντόπισε στο νησί αρχικά τη Δούκισσα Νομικού να κάνει βόλτα με τον σχεδόν πέντε μηνών γιο της και στη συνέχεια, στο λιμάνι, τον μεγαλοεπιχειρηματία Σωκράτη Κόκκαλη.


Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας "Espresso" σεαποκλειστικό της ρεπορτάζ, η ξανθιά παρουσιάστρια, χωρίς ίχνος μακιγιάζ, με τα μαλλιά πρόχειρα πιασμένα αλλά πάντα κομψά και ντυμένη κατάλληλα για την περίσταση "συνοδευόταν" από τον μικρό της Σάββα - αυτό είναι το όνομα που θα πάρει ο μικρούλης- , ο οποίος απολάμβανε τον γαλάζιο ουρανό από το καρότσι του!


Λίγο αργότερα ο Σωκράτης Κόκκαλης , συνοδευόμενος από άνδρες της προσωπικής του ασφάλειας αλλά και τον Δημήτρη Θεοδωρίδη, βγήκε από τοπικό κρεοπωλείο από όπου προμηθεύτηκε πρώτη ύλη για το οικογενειακό τραπέζι.

Τι έδειξε τελικά η ιατροδικαστική εξέταση του 34χρονου;
O γιος του Σωκράτη και της Ελένης Κόκκαλη είχε βρεθεί νεκρός σε ξενοδοχείο στο Κλίβελαντ του Οχάιο, όπου βρισκόταν για συναντήσεις που αφορούσαν την εταιρεία της οικογένειάς του, Intralot. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που είχαν δει το φως της δημοσιότητας είχε ένα επαγγελματικό γεύμα το μεσημέρι του Σαββάτου στις 14 Ιουλίου στο οποίο, όμως, δεν πήγε ποτέ.

Τα άτομα με τα οποία είχε την συνάντηση ανησύχησαν και τον αναζήτησαν. Μετά από αρκετές ώρες τον βρήκαν νεκρό σε ξενοδοχείο του Κλίβελαντ όπου διέμενε.

Από τη στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση, η οικογένεια του, οι φίλοι,οι συνεργάτες αλλά και ο απλός κόσμος έχει βυθιστεί στη θλίψη.



Το Ίδρυμα Κόκκαλη τότε εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία γνωστοποίησε την είδηση. Συγκεκριμένα είχε γράψει: "Η οικογένεια Κόκκαλη με βαθύτατη θλίψη ανακοινώνει τον αιφνίδιο θάνατο του Σωκράτη Σ. Κόκκαλη, ετών 34, κατά τη διάρκεια επαγγελματικού ταξιδιού στο Κλίβελαντ των ΗΠΑ, Σάββατο 14 Ιουλίου 2018".

Σύμφωνα με την αστυνομία του Κλίβελαντ, η κλήση στο 911 έγινε στις 2.45 μ.μ. του Σαββάτου (τοπική ώρα, αργά το βράδυ ώρα Ελλάδος). Αστυνομία και νοσοκομειακό εκλήθησαν όταν βρέθηκε η σορός του 34χρονου ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν πως ήταν νεκρός τουλάχιστον 12 ώρες προτού κληθούν η αστυνομία και οι γιατροί στο Marriott.

Η αιτία θανάτου

Φως στο θάνατο του άτυχου επιχειρηματία αναμενόταν να δώσει η νεκροψία νεκροτομή. Η έκθεση της Αστυνομία του Κλίβελαντ έκανε λόγο για ναρκωτικά τα οποία βρέθηκαν στο πλευρό του Σωκράτη Κόκκαλη τζούνιορ.

Αυτό φυσικά δεν έχει επιβεβαιωθεί και όλοι περίμεναν τα αποτελέσματα της νεκροψίας - νεκροτομής.

Η επίσημη αιτία του θανάτου έχει γνωστοποιηθεί στην οικογένεια όμως οι ίδιοι δεν θέλησαν να βγει κάτι προς τα έξω. Ωστόσο οι πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει κάνουν λόγο για ανακοπή καρδιάς. Η οικογένεια έχει παρακαλέσει φίλους και γνωστούς να σταματήσουν να ασχολούνται με το παιδί τους και να τους αφήσουν να θρηνήσουν χωρίς να ρωτούν συνέχεια γι'αυτό το θέμα...
 
Top