Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Πορνογραφικό υλικό, ταινίες και φωτογραφίες κατατέθηκαν στην εισαγγελία της Ρώμης, αλλά και...
στο Βατικανό, μαζί με άλλα στοιχεία και μήνυση για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικου μετανάστη από τον ιερωμένο πατήρ Antonio Zanotti, του ιερού Τάγματος των Καπουτσίνων της παπικής εκκλησίας.

Τον ιερέα άγγελο προστάτη των μεταναστών, τον μαχητή για τα "ανοιχτά σύνορα", βραβευμένο με το "Βραβείο Ειρήνης 2012" και φυσικά ιδρυτή κι ιδιοκτήτη της ΜΚΟ «Oasi 7» (σήμερα η ιστοσελίδα της ΜΚΟ του φιλάνθρωπου ιερέα αναφέρει "κλειστή για συντήρηση: http://www.oasi7.it/) και φυσικά η εισαγγελία έκλεισε τον λογαριασμό στο facebook, για πλήρη ανάλυση κι εντοπισμό νέων που έχουν πέσει θύματα του "άγιου" αυτού ιερέα, του υπερασπιστή των μεταναστών, που ακολουθούσαν 4208 άτομα:  https://www.facebook.com/padreantoniozanotti/).

Ο μέχρι σήμερα ανήλικος μετανάστης βρήκε "θαλπωρή" εδώ και τέσσερα (4) ολόκληρα χρόνια από τον φιλάνθρωπο ιερέα και υποχρεωνόταν να ζει μαζί του στη ΜΚΟ και να προσφέρει σεξουαλικές υπηρεσίες στον "αγαπημένο των μεταναστών" φιλάνθρωπο. Η ΜΚΟ περισυνέλεγε κυρίως ανήλικους πρόσφυγες και μετανάστες, μικρά παιδιά και αποτελούσε υπόδειγμα φιλοξενίας. Οι Συνεταιρισμοί της ιταλικής αριστεράς coop -τώρα κι αυτές αντιμετωπίζουν τους εισαγγελείς για απάτες και διασπάθιση δημοσίου χρήματος- είχαν σημαία τους τον πατήρ Αντώνιο: «Ίσως δεν γνωρίζουν όλοι πως ο πατήρ Αντώνιος βοηθάει κάθε ημέρα ιταλούς και ξένους αδιακρίτως, που έχουν δυσκολίες...» επισήμαιναν οι "αριστεροί συνεταιριστές" των coop για τον συνεργάτη τους ιερέα και πριν ακριβώς ένα χρόνο: «Κανένα κέρδος από εκμετάλλευση μεταναστών, όποιος το ισχυρίζεται ας έρθει να μας γνωρίσει» (22 Ιούλη 2017).

Η καθημερινότητα των νεαρών μεταναστών στην κοινότητα «Oasi 7»...
Ο προστάτης των μεταναστών ιερέας υποχρέωσε το μικρό μεταναστόπουλο να έχει μαζί του σεξουαλικές σχέσεις και μάλιστα ξυλοφόρτωνε κι εκβίαζε το ανήλικο παιδί.
Καταθέτει ο μικρός ανήλικος μετανάστης -αλλά δεν είναι η μοναδική περίπτωση αφού υπάρχουν ακόμη δυο άλλοι μετανάστες που μηνύουν τον παπά-, μεταξύ πολλών άλλων:
«Παρότι δεν ήταν στη θέλησή μου να συνάπτω σεξουαλικές σχέσεις με τον παπά...  Με υποχρέωνε να παίρνω βιάγκρα... Μου έκανε πολύ ακριβά δώρα... ότι ζητούσα το είχα... Αργότερα με απειλούσε πως χωρίς αυτόν και την καλοσύνη του θα περνούσα την υπόλοιπη ζωή μου στο δρόμο με τους απελπισμένους... Ήθελα να αυτοκτονήσω... Πριν δύο μήνες δεν άντεξα άλλο... βρήκα τη δύναμη να φύγω από την ΜΚΟ... Με βρήκαν στο σταθμό του τρένου στο Μπέργκαμο δύο Αλβανοί που μένουν κι αυτοί στη ΜΚΟ του ιερέα και με γέμισαν μπουνιές εγκαταλείποντας με αιμόφυρτο λέγοντας μου "Μην ξανάρθεις στη ΜΚΟ"... Τώρα ζω σε χώρο υπό προστασία, αλλά φοβάμαι μην συμβεί κάτι κακό»

Βλ. "Corriere della Sera", 17 Ιούλη 2018.

Σχετικά:
* Samora Machel... η μετανάστευση είναι το πρώτο εμπόδιο στην Επανάσταση
* Τώρα κατάλαβες γιατί χρειαζόμαστε "ανοιχτά σύνορα" και "αντιρατσισμό με αντιεθνικισμό";
* Η μετανάστευση ήταν ένα όπλο των αποικιοκρατών... σήμερα του καπιταλισμού
* 14 Αφρικανικές χώρες υποχρεώνονται από τη "δημοκρατική" Γαλλία να καταβάλουν Φόρο Αποικίας...
* Νέος φασισμός... μόνον υπό τον όρο να ονομάζεται αντιφασισμός!

Οι διαδικτυακές ευχές του φιλάνθρωπου ιερέα και της ΜΚΟ του για την πρωτοχρονιά 2018:

 
Top