Εμφανώς καταβεβλημένος παρουσιάστηκε ενώπιον των δημοσιογράφων ο Άκης Τσοχατζόπουλος, ο οποίος αποφυλακίστηκε το μεσημέρι της Τρίτης για δεύτερη φορά.

«Δεν είμαι στην καλύτερη στιγμή μου», επισήμανε ο κ. Τσοχατζόπουλος, ο οποίος για τη δεκάμηνη παραμονή του στις φυλακές Κορυδαλλού ευχαρίστησε «τους ανθρώπους που στηρίζουν το θεσμό της δικαιοσύνης όπως το νοσοκομείο Άγιος Παύλος των φυλακών Κορυδαλλού. Ευχαριστώ τη διευθύντρια, τον αρχιφύλακα και όλο το προσωπικό γιατί κατάλαβα κάτω από ποιες συνθήκες ασκούν λειτούργημα που το έχουμε ανάγκη οι απλοί πολίτες».

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος έκανε ξεχωριστή αναφορά του «στους λειτουργούς της Δικαιοσύνης που χθες στο δικαστήριο κατάφεραν και πήραν προς έκπληξη αρκετών μια απόφαση δίκαιης δίκης που μου απέδωσε την ελευθερία μου ομόφωνα».

«Το θεωρώ καλό σημάδι για τα περαιτέρω που θα ακολουθήσουν» είπε ο πρώην υπουργός που ανακοίνωσε ότι «θα πάω σπίτι μου, με περιμένει ο γιος μου και η γυναίκα μου».

Ειδικά για τη Βίκυ Σταμάτη ο Άκης Τσοχατζόπουλος είπε ότι «το μεγαλύτερο ευχαριστώ το χρωστώ στη γυναίκα μου η οποία μόνη της παρά την εγκατάλειψη στην οποία βρέθηκε από όλους, φίλους, γνωστούς και μη, το πάλεψε και πέτυχε το καλύτερο αποτέλεσμα».

Δείτε το βίντεο από την ΕΡΤ1:

 
Top