Athanasios Karanasios 
ΘΕΜΑ: Συγκέντρωση, αύριο Παρασκευή, 13.7/2018, ώρα 9:30, στο Συμβούλιο της Επικρατείας (Συζητείται η Αίτηση Αναστολής της Συμφωνίας των Πρεσπών)

Οι Παμμακεδονικές Ενώσεις και Ομοσπονδίες της Ελλάδας, Αμερικής, Αυστραλίας, Ουαλίας, Καναδά και Ν. Αφρικής κατέθεσαν στις 28/6/2018 στο Συμβούλιο της Επικράτειας προσφυγή ακύρωσης της Συμφωνίας των Πρεσπών και συγχρόνως αίτηση αναστολής (προσωρινή διαταγή για αναστολή της Συμφωνίας, μέχρι την έκδοση απόφασης επί της αίτησης ακύρωσης). Το ΣτΕ προσδιόρισε να συζητηθεί στην Ολομέλεια του Δικαστηρίου:

- Η αίτηση ακύρωσης στις 7/12/2018.
- Η αίτηση αναστολής, αύριο Παρασκευή, 13/7/2018.

Ενόψει της κρισιμότητας και του επείγοντος χαρακτήρα του θέματος, γιατί η Συμφωνία των Πρεσπών παράγει άμεσα δυσμενή αποτελέσματα και ήδη δεσμεύει την χώρα μας (κατά τα άρθρα 2, 8 και 20 αυτής) σε ΝΑΤΟ, ΕΕ, αλλά και στο εσωτερικό της Ελλάδας (σχολικά, βιβλία, χάρτες, αρχαιολογικά ευρήματα, μνημεία, σύμβολα, πινακίδες, τοπωνύμια, την ιστορία κ.λπ.).

Καλούμε όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες σε μαζική συγκέντρωση συμπαράστασης στις Παμμακεδονικές Ενώσεις και Ομοσπονδίες.

Τόπος: Συμβούλιο της Επικράτειας, Πανεπιστημίου 47-49, Αθήνα (στάσεις Μετρό Ομόνοια ή Πανεπιστήμιο).
Χρόνος: Αύριο Παρασκευή, 13/7/2018, ώρα από 9:30

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ

Αθανάσιος Καρανάσιος, 12/7/2018
 
Top