Σε κατάσταση αμόκ ένας 42χρονος έκανε γυαλιά καρφιά δύο καταστήματα, έσπασε πέντε αυτοκίνητα και τραυμάτισε και τρεις συγχωριανούς του, ενώ συνελήφθη έπειτα από καταδίωξη.

Όπως γράφει το ilialive.gr, ο 42χρονος από το Κ. Στρέφι, που είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα, προκαλούσε διαρκώς προβλήματα και ήταν πονοκέφαλος για τους συγχωριανούς.

Ο δράστης άρχισε να παρουσιάζει ιδιαίτερα επιθετική συμπεριφορά από το προηγούμενο Σάββατο, όταν δεν σταμάτησε σε σήμα ελέγχου αστυνομικών. Τότε ξεκίνησε καταδίωξη από τον Πύργο προς το Στρέφι. Ο δράστης είχε προχωρήσει προς το φράγμα Φλόκα και είχε καταφέρει να ξεφύγει μέσα στα χωράφια. Παρά τις συνεχείς έρευνες των τελευταίων ημερών, κατάφερνε να ξεγλιστρά από τις Αρχές που τον αναζητούσαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr, ο δράστης πήγε πρώτα στο πρατήριο υγρών καυσίμων στο Πελόπιο, αλλά όταν οι πρατηριούχοι αρνήθηκαν να του δώσουν καύσιμα με πίστωση – κάτι που ζητούσε επίμονα το τελευταίο διάστημα, ο 42χρονος αντέδρασε βίαια και άρχισε να σπάει τζαμαρίες του καταστήματος αλλά και να προκαλεί φθορές σε δύο σταθμευμένα οχήματα.

Στη συνέχεια επέστρεψε στο χωριό, όπου σε κατάσταση αμόκ άρχισε να επιτίθεται σε όποιον βρισκόταν μπροστά του, και φραστικά και στη συνέχεια ασκώντας σωματική βία. Τρία ηλικιωμένα άτομα τραυματίστηκαν, ενώ παρ' ολίγο να τραυματιστεί σοβαρά και ο πρόεδρος του χωριού όταν δέχθηκε έναν ιμάντα με μεταλλική καστάνια πάνω του. Για καλή τύχη του προέδρου το αντικείμενο κατέληξε σε τζαμαρία ψησταριάς πίσω του.

Η Αστυνομία επιχείρησε να προσεγγίσει το σπίτι του δράστη, ο οποίος όταν τους αντιλήφθηκε ανέβηκε στο τρακτέρ επιχειρώντας να παρασύρει τους αστυνομικούς και να εμβολίσει τα περιπολικά. Στη συνέχεια μέσα στους δρόμους του χωριού προκάλεσε ζημιές σε τουλάχιστον τρία οχήματα στο χωριό. Κατευθύνθηκε με το τρακτέρ προς το σούπερ μάρκετ. Εκεί οι αστυνομικοί που είχαν ενημερωθεί και τον καταδίωκαν, κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και να τον συλλάβουν.

 
Top