Εξιχνιάστηκε μία φρικιαστική ιστορία βιασμού σε βάρος μίας 38χρονης τον περασμένο Φεβρουάριο στο Περιστέρι. Οι αξιωματικοί του Τμήματος Ασφαλείας Περιστερίου, έπειτα από πολύμηνη και συστηματική έρευνα ταυτοποίησαν ως δράστη έναν 37χρονο Σύρο, τον οποίο συνέλαβαν τη Δευτέρα.

Η υπόθεση έχει ως εξής. Η 38χρονη διασκέδαζε σε ένα μπαρ στο Περιστέρι και επειδή είχε καταναλώσει αρκετή ποσότητα αλκοόλ δεν αισθανόταν καλά για να επιστρέψει μόνη στο σπίτι της. Τότε, ο 37χρονος προσφέρθηκε να τη γυρίσει αυτός στο σπίτι της με ασφάλεια. Όμως, η νύχτα εξελίχθηκε σε εφιάλτη για την άτυχη γυναίκα. Ο άνδρας από τη Συρία την πήγε με το πολυτελές τζιπ του σε ένα απόμερο μέρος, τη χτύπησε, τη βίασε δύο φορές και την εγκατέλειψε.

Εκείνη αμέσως κατήγγειλε το περιστατικό στο Τμήμα Ασφάλειας Περιστεριού. Οι αξιωματικοί άρχισαν να ξετυλίγουν το κουβάρι της υπόθεσης βήμα-βήμα. Μετά την ενδελεχή έρευνα που πραγματοποίησαν κατάφεραν μέσω της πινακίδας του αυτοκινήτου του δράστη, να φτάσουν στα ίχνη του 37χρονο Σύρου και του περάσουν χειροπέδες.

 
Top