Δύο χρόνια μετά τον θάνατο του αγαπημένου του γιου Νίκου, ο Χάρρυ Κλυνν, άφησε την τελευταία του πνοή.

Στις αρχές Ιουνίου του 2016, ο γνωστός σκηνοθέτης Νίκος Τριανταφυλλίδης, έφυγε "χτυπημένος" από την επάρατη νόσο. Ο πόνος ήταν αβάσταχτος για τον καλλιτέχνη που αδυνατούσε να αντέξει την είδηση του θανάτου του γιου του. Συντετριμμένος, λίγες ημέρες αργότερα, είχε δηλώσει στην εφημερίδα freddo:

«Μας λείπει το παιδί μας. Μας λείπει όσο τίποτα σε αυτόν τον κόσμο», ήταν τα πρώτα λόγια του Χάρρυ Κλυνν που προσπαθούσε να διαχειριστεί την απώλεια.

«Όχι απλά μας λείπει ο Νίκος, αλλά με τη σκέψη του κοιμόμαστε και ξυπνάμε. Νομίζουμε απλώς πως είναι ψέμα. Παραμύθι. Αισθάνομαι πως θα ανοίξει η πόρτα και θα μπει εκείνος. Ό,τι και να σας πω είναι λίγο. Ούτε κατά διάνοια το σκεφτόμασταν. Εντελώς αναπάντεχο και ξαφνικό γεγονός. Μέσα σε 6 μήνες τον έφαγε... Από τον Σεπτέμβρη μέχρι σήμερα. Δεν πήραμε χαμπάρι ότι θα έφευγε έτσι... Ξαφνικά... Δύσκολα επουλώνονται τέτοιες πληγές. Απλώς, εμείς οι Πόντιοι έχουμε δύναμη ψυχής. Θα αντέξουμε. Θα το ξεπεράσουμε. Χρειάζεται χρόνος όμως. Αυτές τις μέρες φτιάχνω το μνημείο του γιου μου. Όπως του αξίζει, γιατί ήταν σπουδαίο παιδί».
 
Top