Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η μυστηριώδης εξαφάνιση της νεαρής εγκύου από το Ρέθυμνο.

Η νέα σοκαριστική μαρτυρία που έφτασε στο «Τούνελ», ανατρέπει τα δεδομένα και πιθανά να ρίξει φως στο σκοτάδι που κατάπιε την ίδια και το αγέννητο παιδί της.

«Είδα το αυτοκίνητο ψηλά στο βουνό…»

Μάρτυρας με τον οποίο επικοινώνησε η εκπομπή ανέφερε πως την επίμαχη μέρα που χάθηκε η Ντέσι Ιλίεβα, είδε τον σύντροφο της να οδηγεί το αυτοκίνητο του και τον χαιρέτισε.

Ήταν Τετάρτη 2 Μαΐου μεταξύ δύο και μισή με τρεις το μεσημέρι. Οδηγούσε στον επαρχιακό περιφερειακό δρόμο που συνδέει το χωριό Δρίμισκο με κατεύθυνση το χωριό Μουρνέ. Από εκεί ο δρόμος συνεχίζει στο χωριό Μυξόρουμα και καταλήγει στην πόλη του Ρεθύμνου.

Στο αμάξι ήταν ο οδηγός μόνος του. Ο μάρτυρας τον συνάντησε σε ένα σημείο που βρίσκεται ψηλά στο βουνό και όχι προς τις παραλίες όπου αρχικά είχαν οδηγηθεί οι έρευνες.

Δυόμιση ώρες νωρίτερα, γύρω στις δώδεκα και μισή, κάτοικος της περιοχής είχε δει την Ντέσι και τον σύντροφο της μέσα στο αυτοκίνητο σε διακλάδωση που βρίσκεται σε άλλο σημείο και οδηγεί στις παραλίες νότια του χωριού Κεραμέ Ρεθύμνου.

Σύμφωνα με τον μάρτυρα στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα ο αυτόχειρας προλάβαινε να φτάσει στο σημείο που τον είδε.

Τόνισε πως σε εκείνη την περιοχή υπάρχουν πολλά μέρη που κάποιος θα μπορούσε να κρύψει ένα πτώμα.

«Υπάρχουν γκρεμνά, ποτάμια, τρύπες ό,τι θέλετε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Η Ντέσι Ιλίεβα 37 χρόνων βουλγαρικής καταγωγής, χάθηκε στις 2 Μαΐου. Τέσσερις μέρες μετά, ο σύντροφος της με τον οποίο την είδαν για τελευταία φορά, αυτοκτόνησε στο πατρικό του σπίτι.

Πιστεύεται ότι ο φίλος της και πατέρας του παιδιού που κυοφορούσε, τη σκότωσε και εξαφάνισε το πτώμα της χωρίς να το αποκαλύψει σε κανέναν.

 
Top