"Αυτή είναι η μοίρα των προδοτών", έγραψε ο δήμαρχος Άργους Δημήτρης Καμπόσος, σχετικά με τον ξυλοδαρμό του Γ.Μπουτάρη.
Συχνά σε τέτοιες περιπτώσεις σκέφτομαι πως ευτυχώς υπάρχει ο ποινικός κώδικας και με συγκρατά απο το να εκδηλώνω την αθυρόστομη πτυχή του εαυτού μου.

Panagiotis Kostoulas
Ο δήμαρχος Άργους κ. Καμποσος που δήλωσε για Μπουτάρη ότι"αυτή είναι η μοίρα των προδοτών" στις επόμενες εκλογές θα ψηφίσει ΝΔ για να διώξει τον ΣΥΡΙΖΑ που υπονομεύει τους δημοκρατικούς θεσμούς της χώρας

George J. Prokopakis
Για κοίτα κάτι μπουμπούκια της εθνικοφροσύνης που αναγνωρίζουν τους προδότες! Δήμαρχος Άργους. Ήταν γνωστό πως διάφορα ακροδεξιά περιτρίμματα έχουν κολοκύθες για κεφάλι. Τούτος εδώ έχει πεπόνι.
Αυτό το πράμα σε μερικούς μήνες θα ζητάει την ψήφο των δημοκρατών συμπολιτών του. Τα σπόρια απ' τα πεπόνια ίσως να του πέφτουν και πολύ.

Demetrios Pliakis
Τον Καμπόσο τον έμαθα από την εκπομπή του Ηλία Κανέλλη, όταν ο Καμπόσος αποκάλεσε τον Κανέλλη ''κογκολέζο''. Λοιπόν είναι λυπηρό ο Δήμαρχος μίας ιστορικής πόλης να κάνει δηλώσεις χρυσαυγίτη. Η ΝΔ με την οποία εκλέγεται και της οποίας ο ένας αντιπρόεδρος εδάρη από τους αγανακτισμένους ο άλλος έχει δεχθεί συστηματική καταστροφή της επιχείρησης του από τους Ρουβίκωνοειδείς και σήμερα καταδίκασε άνευ όρων την επίθεση να δέχονται ένα τέτοιο εξαχρειωμένο πολιτικό στέλεχος.

 
Top