Σε παραίτηση οδηγήθηκε ο δημοτικός σύμβουλος Καβάλας Χρήστος Πασχαλίδης, έπειτα από ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook με την οποία επιδοκίμασε την επίθεση σε βάρος του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη κατά τη διάρκεια εκδηλώσεων για τη Γενοκτονία των Ποντίων, στην περιοχή του Λευκού Πύργου.

"Πήρε αυτό που του άξιζε, μπράβο στα παλικάρια. Σειρά να παίρνουν και οι βουλευτές - προδότες" έγραψε ο κ. Πασχαλίδης στην ανάρτησή του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δημοτικός σύμβουλος Καβάλας μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν ζήτησε τηλεφωνικά να παραιτηθεί.

Η δήμαρχος Καβάλας, Δήμητρα Τσανάκα αναφερόμενη στο περιστατικό σημείωσε μεταξύ άλλων ότι "το παιδί αποδοκιμάζει και εγώ προσωπικά κάθετα τέτοιου είδους φασιστικές συμπεριφορές. Εδώ είναι τα κακά του Facebook, πόσο εύκολα μπορείς να παρασυρθείς. Η μοναδική δικαιολογία που μπορώ να του βρω είναι το νεαρό της ηλικίας του... Το μόνο που μου είπε είναι ότι δεν είδε όλο το βίντεο, είδε μόνο την αρχή. Αμέσως παραιτήθηκε και μάλιστα του ζήτησα να ζητήσει συγγνώμη".

Δείτε το βίντεο από τον ΣΚΑΪ:

 
Top