Απανωτά είναι τα χτυπήματα της αστυνομίας στον παράνομο τζόγο που μαστίζει όλη τη χώρα. Τα τελευταία 24ωρα, οι αρμόδιες αρχές πραγματοποιούν αλλεπάλληλες εφόδους σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος σε διάφορες πόλεις και εξαρθρώνουν τα «μίνι καζίνο» το ένα μετά το άλλο. 

Στη διάρκεια επιχείρησης από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας στην Αττική, την Πέμπτη 17 Μαΐου 2018, αποκαλύφθηκε ακόμη ένας «ναός» του παράνομου τζόγου. Στο ισόγειο του καταστήματος λειτουργούσαν 10 ηλεκτρονικοί υπολογιστές με λογισμικό τυχερών παιγνίων, ενώ στο υπόγειο είχαν εγκατασταθεί ρουλέτες, τραπέζια για «Black Jack» και τραπέζια χαρτοπαιξίας.

Τέσσερα άτομα συνελήφθησαν για την υπόθεση, όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία. Πρόκειται για την υπεύθυνη του καταστήματος, ακόμη έναν υπάλληλο, καθώς και για δύο παίκτες που πιάστηκαν επ’ αυτοφώρω να παίζουν παράνομα παίγνια στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για -κατά περίπτωση- παράβαση της νομοθεσίας για τα παίγνια και τα προσωπικά δεδομένα και οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, εντός του καταστήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

· (10) πλήρεις Η/Υ,

· (5) κάμερες καταγραφής χώρων,

· (321) πλαστικές μάρκες,

· (2) επιτραπέζιες ρουλέτες,

· τραπέζι του παιγνίου «BLACK JACK»,

· (2) τραπέζια χαρτοπαιξίας,

· (5) δέσμες παιγνιόχαρτων.

 
Top