Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση της εξαφάνισης της 37χρονης εγκύου, Ντέσι Ιλίεβα, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν στις 2 Μαΐου στο Ρέθυμνο ενώ ο σύντροφος βρέθηκε απαγχονισμένος στο υπόγειο του πατρικού του σπιτιού, τέσσερις μέρες αργότερα.

Επιστήθια φίλη της 37χρονης αποκάλυψε σημαντικές λεπτομέρειες για τη σχέση της Ντέσι Ιλίεβα με τον σύντροφο της και ανέφερε τι ειπώθηκε στην τελευταία επικοινωνία που είχαν μέσω messenger.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, η φιλία τους κρατά 10 χρόνια, μένει και η ίδια στο Ρέθυμνο ενώ η τελευταία της επικοινωνία με την αγνοουμένη ήταν στις 30 Απριλίου. "Με την Ντέσι γνωριζόμαστε 10 χρόνια περίπου και είμαστε πολύ δεμένες. Τελευταία φορά την είδα μία μέρα μετά το Πάσχα καθώς μετά έφυγα για την Βουλγαρία. Είχαμε συχνή τηλεφωνική επικοινωνία με τελευταία εκείνη στις 30 Απριλίου", επεσήμανε η γυναίκα μιλώντας στο cretapost.gr.

Στην συνομιλία τους μέσω μηνυμάτων στο messenger η 37χρονη ρωτούσε την φίλη της πότε θα επιστρέψει από την Βουλγαρία γιατί της έλειπε.

Στις 4 Μαΐου η φίλη της Ντέσι, της έστειλε δύο μηνύματα που ανέφεραν "Τι κάνεις ψυχή μου, πώς είσαι" αλλά εκείνη δεν τα έλαβε ποτέ.

"Η Ντέσι είχε περίπου δύο χρόνια σχέση με τον 45χρονο. Όταν έμεινε έγκυος ήταν στην αρχή πολύ χαρούμενη. Όταν όμως το είπε στον ίδιο, εκείνος της είπε πως δεν ήθελε το παιδί και άρχισε να την πιέζει να κάνει έκτρωση. Όταν κατάλαβε πως δεν θα την βοηθούσε δεν τον ήθελε καθόλου", ανέφερε μεταξύ άλλων η φίλη της 37χρονης τονίζοντας ότι πήρε την απόφαση να κρατήσει το παιδί έπειτα από συζήτηση που είχε με τη μητέρα της και με τις φίλες της.

"Η Ντέσι αρχικά είχε σκεφτεί να ρίξει το παιδί. Ωστόσο, μετά τις δικές μας εκκλήσεις αλλά και της μητέρας της έδιωξε αυτή την σκέψη. Ήθελε να μεγαλώσει το κοριτσάκι της. Μάλιστα, την απόφαση αυτή την πήρε μετά από ένα ταξίδι που έκανε στην Βουλγαρία όπου συνάντησε την μητέρα της και της εξιστόρησε το τι είχε συμβεί. Η μητέρα της, της είπε ότι θα την βοηθήσει να κρατήσει το παιδί κι ότι η ίδια θα κατέβαινε στην Κρήτη για να το μεγαλώσουν μαζί", πρόσθεσε η γυναίκα σημειώνοντας ότι η 37χρονη είχε αρχίσει να αγοράζει πράγματα για το μωρό.

Μετά την απόφαση που πήρε η 37χρονη προσπαθούσε να κρατήσει αποστάσεις από τον 45χρονο. "Η Ντέσι τον έδιωχνε συνεχώς αλλά αυτός πάντα πήγαινε στο σπίτι της, δεν την άφηνε σε ησυχία. Θυμάμαι πως μου έλεγε συνέχεια ότι 'έχω βαρεθεί, και το κλειδί να του πάρω βρίσκει τον τρόπο και μπαίνει μέσα στο σπίτι'", επεσήμανε η φίλη της 37χρονης και σημείωσε: "Συνέχεια της έλεγε να ρίξει το παιδί. Θυμάμαι μία φορά που με είχε πάρει η Ντέσι τηλέφωνο για να πάμε για καφέ κι όταν βρεθήκαμε μου είπε πως ο 45χρονος την τραβούσε να την πάει στο νοσοκομείο για να κάνει έκτρωση. Μάλιστα, όταν εκείνος είδε πως η Ντέσι δεν κουνούσε από το σπίτι, της είπε να ετοιμαστεί και ότι θα πήγαινε στο νοσοκομείο για να δει τι ζητάνε για την έκτρωση και να έρθει να την πάρει να πάνε. Τότε εκείνη την κοπάνησε από το σπίτι κι ήρθε να με βρει".

"Από την πρώτη στιγμή που εξαφανίστηκε δεν σκέφτηκα τίποτε καλό. Όταν έγινε και η αυτοκτονία τότε τρόμαξα. Δεν μπορώ να φανταστώ τι έχει γίνει, έχει μπλοκάρει το μυαλό μου. Ήταν μία πολύ δραστήρια γυναίκα. Φανταστείτε ότι έκανε δύο δουλειές, μία σε ταβέρνα του Ρεθύμνου και μία ως μοδίστρα σε επιδιορθώσεις ρούχων. Γνωρίζοντας την Ντέσι ξέρω ότι δεν θα είχε κλείσει το κινητό της για να ξεκουραστεί», επεσήμανε η φίλη της 37χρονης τονίζοντας: "Το κακό όμως σε αυτήν την υπόθεση είναι ότι πολλά στόματα είναι κλειστά. Κανένας δεν μιλάει. Και όποιοι ξέρουν πρέπει να μιλήσουν. Πρέπει να σκεφτούν κατ’ αρχήν την μητέρα της. Αυτήν την μητέρα που δεν αντέχει άλλο. Πεθαίνει κάθε μέρα".

"Η γυναίκα του δεν ξέρω αν γνώριζε τη σχέση του 45χρονου με την Ντέσι αν και πάντα μας προβλημάτιζε το γεγονός ότι πολλά βράδια έμεναν μαζί. Ο γιος του γνώριζε την σχέση" πρόσθεσε η γυναίκα.

Πηγή πληροφοριών: cretapost.gr

 
Top