ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ  ΚΑΙ Η ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ..

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ Η ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΤΟΥ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ!

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΜΟΚΟ(ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;) ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΚΕΡΑΙΕΣ ΤΗΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ...ΤΩΡΑ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΧΩΡΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ...

ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΟΜΕΡΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ  ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΘΑ ΦΥΛΑΣΣΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ!

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΕΡΑΣ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ....

ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΕΥΝΟΗΜΕΝΟΙ ΕΠΙ ΜΠΙΡΜΠΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΤΟΥ!

ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΤΕ....

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ:


Ενώ το Περιστέρι υποδέχεται την έδρα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής (Υ.Α.Δ.Α) και του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών (Τ.Δ.Ν) και στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο είναι το τρίτο θέμα προς συζήτηση, ο δήμαρχος Αιγάλεω κ. Μπίρμπας ανακοίνωσε στο σώμα των δημοτικών συμβούλων ότι έχει τη διαβεβαίωση πως το Αιγάλεω δεν θα έχει πρόβλημα αστυνόμευσης. 

 "Είναι προγραμματισμένο να απομακρυνθεί η υποδιεύθυνση ασφαλείας, τόνισε. Η μετεγκατάσταση της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής είναι προγραμματισμένη και αναπόφευκτη. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι γι' αυτό, όμως έχουμε τη διαβεβαίωση πως θα προστεθεί ένα ακόμη περιπολικό στην επιτήρηση του δήμου μας" 

 Ωστόσο ο επικεφαλής της παράταξης Συμμαχία για το Αιγάλεω κ. Γιάννης Γκίκας, παίρνοντας το λόγο τόνισε: "Κύριε δήμαρχε γνωρίζουμε πως μετά την απομάκρυνση της Υποδιεύθυνσης, οι Αιγαλιώτες αισθάνονται λιγότερο ασφαλείς. Ένα περιπολικό που έρχεται στο Αιγάλεω, δεν είναι αυτό που θα υποκαταστήσει την υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής που πάει στο Περιστέρι.... και σας ενημερώνω ότι στόχος της παράταξης μας είναι η επαναφορά της Υποδιεύθυνσης στο δήμο μας"
 
Top