ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ ΚΑΙ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2018: ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ.

«Δηλώστε  δωρεάν συμμετοχή σε πιστοποίηση της αγγλικής γλώσσας για τα επίπεδα Β2(καλή γνώση)- C1( πολύ καλή γνώση). Οι εξετάσεις είναι  αναγνωρισμένες από τον ΑΣΕΠ και διεξάγονται από την Ελληνοαμερικανική Ένωση. Τα εξέταστρα καταβάλλονται μόνο σε περίπτωση επιτυχίας στις εξετάσεις και εφόσον επιθυμείτε την έκδοση του πιστοποιητικού!
Για περισσότερες πληροφορίες
καλέστε στον πανελλαδικό αριθμό 23111 10186, στα τηλέφωνα 23310 70102, 23310 22004
ή κάνετε κλικ εδώ».


Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης, Easy Education, στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, σε συνεργασία με την Ελληνοαμερικανική Ένωση, όντας άρρηκτα συνδεδεμένο με το σύνολο των εκπαιδευομένων πανελλαδικά και επιθυμώντας την περαιτέρω υποστήριξή τους, παρέχει το δικαίωμα για δωρεάν εξ’ αποστάσεως προετοιμασία και για δωρεάν άμεση συμμετοχή σε εξετάσεις Αγγλικής Γλώσσας* με σκοπό να συμβάλλει καταλυτικά στην επιμόρφωση και πιστοποίηση όσο το δυνατόν περισσότερων ενδιαφερόμενων.
Δήλωσε συμμετοχή άμεσα και απόκτησε αναγνωρισμένο πιστοποιητικό από Ελληνικό Δημόσιο, Α.Σ.Ε.Π., ιδιωτικό τομέα σε Ελλάδα και εξωτερικό, καθώς και σε ελληνικά και ξένα πανεπιστήμια. Η παραπάνω δράση δωρεάν προετοιμασίας συμμετοχής στις εξετάσεις αφορά όσους έχουν ήδη γνωστικό υπόβαθρο της Αγγλικής Γλώσσας και θέλουν να δοκιμάσουν εάν μπορούν να επιτύχουν στις εξετάσεις αποκτώντας ένα επίσημο και αναγνωρισμένο πιστοποιητικό.

*ΔΩΡΕΑΝ παροχές προετοιμασίας συμμετοχής στις εξετάσεις:
1. Πρόσβαση σε ειδικευμένη πλατφόρμα τηλεκατάρτισης σε πρότυπα ελληνικών και ξένων πανεπιστημίων.
2. Παροχή εκπαιδευτικού υλικού (past papers).
Δεν παρέχεται μάθημα με καθηγητή δια ζώσης ή μέσω τηλεδιάσκεψης.

Ποια πιστοποίηση Αγγλικής Γλώσσας θα λάβω;
Μάθετε για τη Δομή και το περιεχόμενο του TOEIC® Listening and Reading  από εδώ.

Το πιστοποιητικό TOEIC® αναγνωρίζεται σε
  • ιδιωτικό τομέα
  • Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (Α.Σ.Ε.Π.)
  • ελληνικά πανεπιστήμια
  • πανεπιστήμια στο εξωτερικό
  • επιχειρήσεις και διεθνείς οργανισμοί.

Δείτε στον παρακάτω πίνακα τα εξεταστικά κέντρα και τις ημερομηνίες εξέτασης όπως ανακοινώθηκαν από την Ελληνοαμερικανική Ένωση και κλείστε μία θέση συμπληρώνοντας τη φόρμα εγγραφής ή τηλεφωνικά πανελλαδικά στο 2311110186 μέχρι τις καταληκτικές ημερομηνίες.


Προσοχή: Η δράση είναι διαθέσιμη για περιορισμένες θέσεις. Εξασφαλίστε μία θέση άμεσα.

Σε περίπτωση αλλαγής ημερομηνίας των εξετάσεων από την Ελληνοαμερικανική Ένωση, η οποία είναι και υπεύθυνη για την διεξαγωγή τους, θα υπάρξει ενημέρωση.
Εφόσον πετύχετε στις εξετάσεις και θέλετε να εκδοθεί το πτυχίο σας, καλείστε σε διάστημα ενός μήνα να καταβάλλετε το παράβολο.
Κόστος παραβόλου έκδοσης πτυχίου: 150€
Τρόποι Εγγραφής
1. Συμπληρώστε τη φόρμα εγγραφής, επιλέγοντας από την καρτέλα Επικοινωνία/Εγγραφές την  φόρμα ΔΩΡΕΑΝ Εξετάσεις Αγγλικών TOEIC.
2. Επίσης, μπορείτε να δηλώσετε εγγραφή στο Γραφείο μας:
Easy Education, Βέροια, Ελιάς 1,  1ος  όροφος.

Τηλεφωνικό κέντρο help desk 12:00πμ - 20:00μμ 
23111 10186
 
Top