Στέφανος Μπαγεώργος 
Πληροφορήθηκα, από συμμετέχοντα, ότι στο συνέδριο που διοργανώθηκε από το Υπουργείο εργασίας και τον ΟΑΕΔ με θέμα το πρόγραμμα " Εγγύηση για τη νεολαία" , μετά την ομιλία ,της διοικήτριας του ΟΑΕΔ , πήρε , για 2η φορά τον λόγο, η αναπληρώτρια υπουργός Ρ. Αντωνοπούλου και, προς έκπληξη όλων των παρευρισκομένων, ισχυρίστηκε ότι η ομιλία της διοικήτριας έχει ανακρίβειες, ότι ο ΟΑΕΔ "δεν κάνει καλά τη δουλειά του" και για το λόγο αυτό (εδώ είναι το ζουμί) το Υπουργείο έχει δημιουργήσει δικές του υπηρεσίες.
Οταν η διοικήτρια του Οργανισμού ζήτησε το λόγο για να απαντήσει, μέσα σε γενική παγωμάρα των παρόντων, με ύφος γυμνασιάρχη της δεκαετίας του '60 ("δεν θα μιλήσετε κυρία μου. Τέλος") της το αρνήθηκε. Πρόκειται για ένα από τα πολλά επεισόδια, όπως μου λένε, μεταξύ των 2. 
Ο λόγος είναι ότι η διοικήτρια του Οργανισμού δεν είναι διατεθειμένη να υποκύπτει, άκριτα, στις επιθυμίες της "Μαρίας Αντουνέττας" που παριστάνει την αναπληρώτρια υπουργό, επιθυμίες και επιλογές που διαμορφώνουν πολιτικές που δεν έχουν σχέση με τις συλλογικές επεξεργασίες του ΣΥΡΙΖΑ, συνοδεύονται δε από την αφαίρεση αρμοδιοτήτων από την διοίκηση του Οργανισμού και μεταφορά τους στις ανύπαρκτες υπηρεσίες της Αντωνοπούλου. 
Το ερώτημα δεν είναι τι κάνει η Αντωνοπούλου.Το ερώτημα είναι γιατί και έως πότε ο  Τσίπρας θα την ανέχεται, στην κυβέρνηση.
 
Top