Για την συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε από μέλη παραθρησκευτικών οργανώσεων κατά της θεατρικής παράστασης που έχει τίτλο "Η ώρα του διαβόλου" μίλησε ο πρωταγωνιστής της Γιώργος Χρανιώτης.

"Είναι περισσότερο αστείο να υπάρχουν αυτή τη στιγμή κάποιοι άνθρωποι, οι οποίοι εμποδίζουν την τέλεση μίας παράστασης. Είναι ένα κείμενο του Φερνάντο Πεσσόα και από όσο έχω διαβάσει δεν έχει καμία σχέση με τον σατανισμό ή τέτοιου είδους πρακτικές. Εύχομαι αυτοί οι άνθρωποι να διαβάσουν το βιβλίο και από εκεί και πέρα να αποκρυσταλλώσουν μία άποψη, να κατανοήσουν τα πολύ αυτονόητα και να διαμαρτύρονται για διαφορετικούς λόγους και με διαφορετικό τρόπο, όταν το κρίνουν απαραίτητο. Όχι για κάτι τέτοιο γιατί είναι πάρα πολύ γελοίο και αστείο ταυτόχρονα”, τόνισε ο γνωστός ηθοποιός, μιλώντας στο thestival.gr, λίγο πριν την έναρξη της παράστασης.

Σημειώνεται ότι το κλίμα έξω από θέατρο ήταν για αρκετή ώρα τεταμένο και υπήρξαν αρκετές στιγμές έντασης καθώς μερικοί από τους συγκεντρωμένους επιχείρησαν να διακόψουν την παράσταση.

Δείτε τη δήλωσε του Γιώργου Χρανιώτη:

 
Top