Από το "PRESS-GR"
Σύμφωνα με πολύ καλά πληροφορημένες πηγές τουygeia360.gr, ακόμη και στο Μέγαρο Μαξίμου συζητήθηκε με έκδηλη ανησυχία η απρόσμενη πλήρης ανατροπή των συνδικαλιστικών συσχετισμών η οποία προέκυψε από τις εκλογές για την ανάδειξη των νέων μελών του Δ.Σ. του συλλόγου των υπαλλήλων του υπουργείου Υγείας!
Συγκεκριμένα, την πρώτη θέση και την απόλυτη πλειοψηφία των επτά από τις ένδεκα έδρες στο νέο Δ.Σ. του συλλόγου κατέλαβε το... κοινό ψηφοδέλτιο των συνδικαλιστών της Ν.Δ. και της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, με το ψηφοδέλτιο το οποίο στήριξε ο ΣΥΡΙΖΑ να περιορίζεται μόλις στις τρεις έδρες... Επίσης, μία έδρα κατέλαβαν οι συνδικαλιστές του ΚΚΕ.

Στο Μέγαρο Μαξίμου "διάβασαν" το αποτέλεσμα των εκλογών ως μεγάλη και έντονη δυσαρέσκεια εκ μέρους των υπαλλήλων του υπουργείου Υγείας σχετικά με τις διοικητικές και οργανωτικές "ανακατατάξεις" τις οποίες είχε καθοδηγήσει ο αρμόδιος αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης.

Υπενθυμίζεται ότι οι συνδικαλιστές του ΣΥΡΙΖΑ κατείχαν στο προηγούμενο Δ.Σ. τη θέση της προέδρου του συλλόγου των υπαλλήλων του υπουργείου Υγείας...
 
Top