Ξέρετε ότι είναι λάθος να βρίσκεται η οδοντόβουρτσα σας δίπλα ακριβώς στον νιπτήρα του μπάνιου σας; Και μάλιστα μεγάλο. Δείτε πέντε πράγματα που δεν πρέπει να αποθηκεύετε στο μπάνιο σας.
Φάρμακα Όλα αυτά τα χρόνια νομίζατε πως το καλύτερο μέρος για να αποθηκεύετε τα φάρμακά σας είναι στο ντουλάπι του μπάνιου σας. Η αλήθεια είναι, όμως, πως οι μεγάλες αλλαγές στη θερμοκρασία και στα επίπεδα υγρασίας από τα ζεστά μπάνια που συνηθίζετε να κάνετε ιδίως του χειμερινούς μήνες. δεν κάνουν καθόλου καλό στα φάρμακά σας. Μάλιστα επιταχύνουν την ημερομηνία λήξης τους. Καλό είναι, λοιπόν, να αποθηκεύετε τα φάρμακά σας σε κάποιο στεγνό ή δροσερό μέρος.
Προϊόντα μακιγιάζ και πινέλα Η ζέστη και η υγρασία του μπάνιου μπορεί επίσης να δημιουργήσει πρόβλημα στα προϊόντα μακιγιάζ σας. Επιπλέον τα πινέλα μακιγιάζ αναπτύσσουν έτσι κι αλλιώς εύκολα μικρόβια, βακτήρια και μούχλα. Βάζοντάς τα στο μπάνιο κάνετε ακόμα χειρότερη την κατάσταση. Φροντίζετε να πλένετε συχνά τα πινέλα σας με ζεστό νερό και σαπούνι και να τα φυλάτε στο υπνοδωμάτιό σας.
Άρωμα Η ζέστη και η υγρασία μπορεί να κάνει το άρωμά σας να εξατμίζεται πιο γρήγορα. Βάλτε, λοιπόν, κάπου αλλού.
Ξυραφάκια Σίγουρα οι περισσότεροι -αν όχι όλοι- από εσάς θα έχετε τα ξυραφάκια σας στο μπάνιο σας. Βάλτε τα κάπου αλλού γιατί η υγρασία τα κάνει να σκουριάζουν και να χαλάνε πολύ πιο γρήγορα. Αν θέλετε να έχετε το ξυράφι που χρησιμοποιείτε στο μπάνιο σας φροντίζετε απλά να το στεγνώνετε και να το σκουπίζετε αμέσως μετά τη χρήση.
Ηλεκτρονικά Η μεγάλη υγρασία μπορεί να καταστρέψει αντικείμενα όπως είναι τα ραδιόφωνα, τα ipod και τους φορτιστές. Αν η ηλεκτρονική σας συσκευή δεν είναι φτιαγμένη για να φυλάσσεται στο μπάνιο, τότε βάζετε την κάπου αλλού, μακριά από αυτό.
 
Top