Η Δώρα Ζέμπερη, εφοριακός του ΣΔΟΕ, είναι η 33 χρονη γυναίκα που βρέθηκε δολοφονημένη το απόγευμα της Τετάρτης στο Β’ Νεκροταφείο. Ο δολοφόνος της, την μαχαίρωσε πισώπλατα, δίχως να της αφήσει περιθώριο να αντιδράσει.

Σύμφωνα με τον πατέρα της, η 33χρονη χειριζόταν ιδιαίτερα σοβαρές υποθέσεις, όπως η λίστα Λαγκάρντ. "Είχε τη λίστα Λαγκάρντ κι άλλες 5 - 6 λίστες, απ' ότι μου είχε πει το παιδί το ίδιο", ανέφερε χαρακτηριστικά ο χαροκαμένος πατέρας, ζητώντας ταυτόχρονα από το ΣΔΟΕ να αποκαλύψει όλα όσα είχε αναλάβει στην υπηρεσία της η κόρη του, θεωρώντας ότι εκεί "κρύβεται" το κίνητρο της δολοφονίας. "Είναι πληρωμένοι δολοφόνοι... Το ΣΔΟΕ να βγει σήμερα στον ελληνικό λαό και να πει ποιος "έφαγε" το παιδί μου".

Η Δώρα Ζέμπερη είχε σπουδάσει στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, είχε πτυχίο στις Κοινωνικές και Πολιτικές Επιστήμες και φέτος είχε αποφασίσει να κάνει και το μεταπτυχιακό της στο Καποδιστριακό.

Το τελευταίο διάστημα, πήγαινε σχεδόν καθημερινά στο Β' Νεκροταφείο, στον τάφο φίλου της που είχε χάσει πρόσφατα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η νεαρή γυναίκα πάλεψε με τον δολοφόνο της, καθώς φαίνεται πως στο σώμα της υπάρχουν ίχνη πάλης. Αστυνομικές πηγές μάλιστα, εκτιμούν ότι είναι πολύ πιθανό να βρεθεί το DNA του δολοφόνου της.

Τι λέει η διευθύντρια της Α' ΔΟΥ Πειραιά

Συγκλονισμένη η διεθύντρια της Α' ΔΟΥ Πειραιά όπου εργαζόταν η 33χρονη, Άννα Γερακούδη, μιλώντας στον ΑΝΤ1, είπε ότι "ήταν ένα πολύ καλό, όμορφο κορίτσι, με σπουδές, φιλική με όλους, συνάδελφος από τις λίγες και από αυτούς που θέλεις να υπηρετείς μαζί τους". Η κ. Γερακούδη δεν θέλησε να σχολιάσει όσα είπε ο πατέρας της.

 
Top