ImageHandler (3)
Λίγο μετά την απόφαση Κοντονή, σε μια απίστευτη δήλωση που φέρνει ξανά τη χώρα απέναντι από ένα κράτος-μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης προχώρησε και η Γενική Γραμματέας Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Μαρία Γιαννακάκη.
Η κ. Γιαννακάκη χαρακτήρισε τους Εσθονούς ως φιλοναζί!
Με αφορμή μια ανάρτηση που αλίευσε από το twitter στην οποία αναφέρεται ότι «υπάρχει ένας όρος για όσους λένε ότι «και οι δύο πλευρές είναι κακές» όταν η μια πλευρά είναι οι ναζί. Αποκαλούνται φιλοναζί» η ΓΓ Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων σχολίασε ότι «Γράφτηκε για τον Τραμπ και το #Charlottesville, αλλά ταιριάζει απόλυτα και στους Εσθονούς και στο Συνέδριό τους».
yanakaki-new-simera
Η επιστολή Κοντονή αλλά και η τοποθέτηση Γιαννακάκη προκάλεσε πολλά σχόλια στο twitter με το πνεύμα να είναι ότι «έμαθε τον Κομμουνισμό στο Κολωνάκι και τον διδάσκει στους Εσθονούς».
Ο καλοζωισμένος  Σιερ Κοντονής κάνει διάλεξη στους Εσθονούς για τα πεπραγμένα των κομμουνιστών. Ακούν προσεκτικά.
Ο Κοντονής έμαθε στο Κολωνάκι τι σημαίνει κομμουνισμός
«Δεν έκανε εγκλήματα ο κομμουνισμός», λέει στους Εσθονούς που έζησαν 50 χρόνια σοβιετική κατοχή, ο Κοντονής που τον έμαθε στα καφενεία
Ο σ. Κοντονής εξηγεί όμορφα στις χώρες της Βαλτικής που σφαγιάστηκαν από την ΕΣΣΔ ότι το φαντάστηκαν.
Το ανατριχιαστικό από τη δήλωση του Κοντονή είναι που είπε πως η Ελλάδα (και όχι αυτός η ο ΣΥΡΙΖΑ), δεν αναγνωρίζει εγκλήματα του κομμουνισμού
 
Top