Στα δικαστήρια Λαμίας, προκειμένου να απολογηθούν στον εισαγγελέα, οδηγήθηκαν νωρίς το μεσημέρι, η 17χρονη μητέρα και ο 23χρονος πατέρας, του μωρού από το Αυλάκι Στυλίδας, που κατάπιε ναρκωτικό χάπι και νοσηλεύεται στο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» στην Αθήνα.

Συγγενής της ανήλικης μητέρας ανέφερε πως το παιδί πήρε το χάπι μόνο του χωρίς να του το δώσει ο πατέρας του.

Το χρονικό της υπόθεσης

Όλα ξεκίνησαν χθες το πρωί, όταν το μωρό μεταφέρθηκε σε ημικωματώδη κατάσταση από την 17χρονη μητέρα του στο Νοσοκομείο Λαμίας. Όπως αποκαλύφθηκε στη συνέχεια, το μωρό είχε καταπιεί ναρκωτικό χάπι «Βουλμπεγκάλ» και η κατάστασή του ήταν εξαιρετικά κρίσιμη.

Η έρευνα της Ασφάλειας στο σπίτι όπου διαμένει η 17χρονη μαζί με τα άλλα δύο ανήλικα παιδιά της, ηλικίας 3,5 και 2,5 ετών, την μητέρα της, αλλά και τον 23χρονο σύντροφό της, έφεραν στο φως μικροποσότητες ηρωίνης και χασίς, αλλά και τα συγκεκριμένα χάπια που φέρεται να πήρε το μωρό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο σημείο που ήταν όλες αυτές οι ναρκωτικές ουσίες δεν μπορούσε να τις φτάσει το μωρό και σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε η μητέρα της ανήλικης, το χάπι το έδωσε ο 23χρονος προκειμένου να τον αφήσει ήσυχο γιατί γκρίνιαζε. Επίσης, ισχυρίστηκε ότι ο 23χρονος θέλει να βγάλει από τη μέση και τα τρία παιδιά της 17χρονης, που είναι από άλλον πατέρα.

Το 18 μηνών αγοράκι χθες το απόγευμα υποτροπίασε και η κατάστασή του είναι σοβαρή.

 
Top