Για απόσπαση στην… Ακαδημία Εφοριακών ετοιμάζεται ο εφοριακός από την Κρήτη που έλυνε σταυρόλεξα, ενώ ο κόσμος περίμενε στην ουρά.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Νέα Κρήτη», το Υπηρεσιακό Συμβούλιο έκανε... ομόφωνα δεκτό το αίτημα του "σταυρολεξάκια" υπαλλήλου, το οποίο είχε κάνει προ καιρού, και τον αποσπά στην υπό σύσταση... Ακαδημία Εφοριακών.

Η είδηση, σύμφωνα με την εφημερίδα, εξόργισε τον γενικό γραμματέα της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων Γιώργο Πιτσιλή, ο οποίος, μετά τη δημοσίευση της φωτογραφίας που εμφάνιζε τον υπάλληλο της ΔΟΥ Ηρακλείου να λύνει σταυρόλεξα, είχε διατάξει έρευνα για την υπόθεση.

Μάλιστα, φέρεται να είπε μόλις το πληροφορήθηκε: «Θα τον αποσπάσουν για να διδάσκει τη σωστή λύση σταυρόλεξου; Τέτοια χατίρια δεν πρέπει να γίνονται».

Σημειώνεται πως η τελική υπογραφή για τις αποσπάσεις, θα πρέπει να μπει από τον κ. Πιτσιλή.

Ο διευθυντής της ΔΟΥ Ηρακλείου κ. Μανόλης Ρολάκης, με τον οποίο επικοινώνησε η εφημερίδα, απάντησε πως δεν ήταν ενήμερος για την απόσπαση του υπαλλήλου της υπηρεσίας στη Φορολογική-Τελωνειακή Ακαδημία. «Δεν το ξέρω καθόλου αυτό που μου λέτε. Το μαθαίνω από εσάς. Απλά κάνω μια έρευνα να δω τι έγινε με το σταυρόλεξο», ανέφερε.

 
Top