Μποτιλιαρισμένοι είναι εδώ και αρκετή ώρα κεντρικοί δρόμοι της Θεσσαλονίκης, λόγω της συνεχιζόμενης βροχόπτωσης που πλήττει από νωρίς την πόλη.

Φρακαρισμένη είναι η εθνική οδός Θεσσαλονίκης- Μουδανιών (στο ρεύμα εισόδου), κυρίως στην περιοχή του εμπορικού κέντρου της Πυλαίας. Η ίδια εικόνα επικρατεί στην περιφερειακή οδό της πόλης, ενώ με χαμηλές ταχύτητες διεξάγεται η κίνηση στη λεωφόρο Γεωργικής Σχολής, στη Βούλγαρη, στην Εγνατία, αλλά και στην Τσιμισκή.

Λόγω της βροχής -που κατά διαστήματα είναι έντονη- περιφερειακοί δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια, καθιστώντας δύσκολη την κίνηση των αυτοκινήτων (και των πεζών), ενώ δεν έλειψαν τα τροχαία ατυχήματα, με υλικές –ευτυχώς- μόνο ζημιές.

Από την Πυροσβεστική Υπηρεσία δεν αναφέρθηκαν -μέχρι στιγμής- σημαντικά προβλήματα στο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης, ενώ μεμονωμένες κλήσεις έγιναν για κοπές δένδρων.

Μεγάλα προβλήματα έχει προκαλέσει η έντονη βροχόπτωση σε αρκετά σημεία του οδικού δικτύου της Θεσσαλονίκης. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο όγκος υδάτων που έχει συγκεντρωθεί στη στροφή Αγχιάλου από και προς Ν. Μεσημβρία.

Πηγή φωτογραφίας: thestival.gr

Πηγή βίντεο: e-koufalia.gr

 
Top