Μιχαήλ Σερασκέρης 
 Το κάστανο ήταν σε ιδιωτικό χώρο κυρίες μου και κύριοι. Τούτου δεδομένου ας κάνουν ό,τι θέλουν, ούτε πλατείες έκλεισαν, ούτε γήπεδα, ούτε λεωφόρους δείχνοντας τους κώλους τους όπως έκαναν άλλοι προσφάτως.
Πιο πολύ μας γελοιοποιεί ως χώρα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας να υποδέχεται τον Ρουβά (ο Στεφανόπουλος παλιά την Μις Γιούροπ).
Χάθηκαν οι επιχειρηματίες, χάθηκαν οι επιστήμονες, χάθηκαν ακόμα και οι σκουπιδιάρηδες όπου με 40 βαθμούς θερμοκρασία μας ξεβρωμίζουν, ντε και καλά οι Ρουβάδες οι Σαββόπουλοι και οι Σπαλιάρες να είναι τα πρότυπά μας θέλουν αυτοί κει πάνω.

Nikolaos Kotsovos
Το πανδαλονι του Σακη που πηγε στο Προεδρικο κοντο απο μοδα; Απο αποψη; Κοντο για να φαινονται τα λεδερ παπουτσα;Και μια και το ανεφερα παπουτσα Σακη και Προεδρου μοιαζαν......... απο Βαρδα;

Dimitris N. Maniatis
η επίσκεψη του Ρουβά στον ΠτΔ αποτελεί μια καλή ευκαιρία να μην ξανα- ασχοληθούμε με τίποτε εκτός από τους ανθρώπους που αγαπάμε και λαχταρούμε να είναι ευτυχισμένοι. Δεν ξέρω αν αντιλαμβάνεστε το μέγεθος της παρακμής
Nikolaos Kotsovos
τι ζω ..τι ζω ...σε ρυθμους Πομπηιας ..πηγαν στο Προεδρικο να τους ευχηθει .....#σε αλλη γη σε αλλα μερη ..#
σε τροχια Sakis .....
και απο την αλλη μια γυναικα αυτοκτονησε γιατι την ειχε απληρωτη 15 μηνες ο Καρυπιδης
ενα απομενει ή να δουμε τον Καρυπιδη στο Προεδρικο ή να δουμε τον ΠτΔ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΗς ΑΜΟΙΡΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ
Εχτος αν παει στο Προεδρικο ο Αγγελοπουλος του σορβαιβορ ..

Dimitris N. Maniatis
-Πού θα πάτε απόψε;
-Πάμε στου Πάκη;
Aliki Papachela
Να ρωτήσω κάτι;
Ξέρει κανείς αν το συνολάκι της Ζυγούλη βγαίνει σε XL;
Υπάρχει μοδίστρα ανάμεσά μας να το κοπιάρει;
Θέλω να κλείσω ραντεβού με τον Πάκη για σοβαρό μου ζήτημα και να πάρω την ευχή του, και δεν θέλω να πάω με τσίτι η παμπλούτου!
Οσο γι άσπρες γόβες κάτι θα βρω απ τα 80'ς! :-)

Anta Tzigopoulou
Το ζευγος Ρουβα υποδεχεται ο προεδρος της Δημοκρατιας για να τους συγχαρει για το γαμο τους.Τι το ξεχωριστο εχει ο γαμος του Ρουβα απο τους υπολοιπους; Την Λιτσα την απεναντι μας επρεπε να καλεσει που γκανιασε 7 χρονια μεχρι να τυλιξει το γαμπρο.

Γιώργος Φώτης
choricos‏ @choricos
Ο Πάκης κι ο Σάκης..
Ο ένας φοράει σακάκι 2 νούμερα μεγαλύτερο κι ο άλλος 2 νούμερα μικρότερο..
Τί μας κρύβουν?

Kostas Lyberis·
Ποιο ξεφτιλα θεσμων πεθαινεις!!!!!!!!!!!

Angie Kalpaxi
Ζούμε σε εκείνον τον τόπο όπου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας καλεί στο προεδρικό μέγαρο ένα ζεύγος της σόου μπιζ, για να τους ευχηθεί για τον γάμο τους μιας και δεν κατάφερε να δώσει το παρόν στο μυστήριο, καθώς είχε ανειλημμένες υποχρεώσεις ενώ την ίδια ώρα σε ένα άλλο σημείο της χώρας πιστοί προσκυνούν ένα...βραστό κάστανο που το θεωρούν ιερό.
Ταυτόχρονα τρέμουμε τους πρόσφυγες μη και αλλοιώσουν αυτόν τον αξεπέραστο πολιτισμό μας.
Ζα μαν Φου

μαρία αλεξανδράκη
Twitter ·
Retweeted Άνεμος Αντίστασης (@anemosanti):
Προεδρεία της Δημοκρατίας υπάκουη στον Βαρδινογιάννη

Vassiliki Souladaki
Είμαι κατά του γάμου αρα ευτυχώς θα γλιτώσω τη συνάντηση με τον Πακη.
Μιχάλης Χριστοδουλίδης
Αφου πρώτα πήρε τις ευλογίες του Αρχιεπισκόπου στην συνέχεια το big Boss δίνει εντολές στον ΠτΔ να τον επισκεφθεί στο προεδρικό μέγαρο για να του προσδώσει την ανάλογη ''σοβαρότητα'' και έτσι να δέσει η εικόνα του καλού βουλευτή! Υπάρχει ακόμα δρόμος για τον πάτο της παρακμής του πολιτειακού θεσμού...........
 
Top